A . P . K

تکنولوژی

۱۲ مطلب در دی ۱۳۹۸ ثبت شده است

بهترین اپلیکیشن های کیبورد اندروید 2019

اپلیکیشن کیبورد Swiftkey

بهترین کیبوردهای اندروید 2019

Swiftkey یکی از بهترین کیبوردهای اندروید 2019 است. این برنامه از قابلیت سفارشی‌سازی گسترده‌ای برخوردار است و در عین حال به کمک آن می‌توانید بهتر تایپ کنید. مایکروسافت مالکیت آن را در سال 2016 از آن خود کرد. Swiftkey دارای چند ویژگی منحصر به فرد مانند بهره‌گیری از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی کلمات بعدی است.

قابلیت‌های استاندارد مانند تصحیح خودکار کلمات، تایپ با ژست‌های حرکتی و سایر موارد نیز در کیبورد Swiftkey وجود دارد. در داخل برنامه ایموجی‌های مختلفی وجود دارد و از گیف و استیکر نیز پشتیبانی می‌شود. Swiftkey همچنین از تم‌های سفارشی پشتیبانی می‌کند. کاربر می‌تواند تصویر پس‌زمینه مورد نظرش را از تم‌های مختلف موجود در فروشگاه انتخاب کند.

Swiftkey یک برنامه کیبورد شخص ثالث مطمئن و پایدار است که تجربه تایپ کردن شما با گوشی هوشمندتان را بهبود می‌بخشد و با استفاده کردن از ویژگی‌های دیگر آن احساس بهتری خواهید داشت. این کیبورد همچنین از زبان‌‌های مختلف زنده دنیا پشتیبانی می‌کند.

اپلیکیشن کیبورد Gboard

بهترین کیبوردهای اندروید 2019

Gboard صفحه کلید استوک سیستم عامل اندروید یکی دیگر از بهترین کیبوردهای اندروید 2019 است که به شما معرفی می‌کنیم. Gboard یا همان کیبورد گوگل دارای ویژگی‌های مختلفی مانند تایپ با ژست‌های حرکتی، تایپ صوتی، پشتیبانی از زبان‌های مختلف و غیره است. این یک برنامه کاملا مطمئن است که مستقیما از سوی سازندگان اندروید ارائه شده است. Gboard به طور پیش‌فرض روی گوشی‌های پیکسل و دستگاه‌های مجهز به اندروید وان نصب است.

جستجوی پیش‌گویانه و دریافت نتایج جستجو و پیشنهادات گوگل به صورت یکپارچه ویژگی‌های منحصر به فرد Gboard هستند. امکان ایجاد استیکر یکی از قابلیت‌های این کیبورد است که مورد استقبال کاربران زیادی هم قرار گرفته است. یکپارچه‌سازی بهتر با سرویس‌های گوگل Gboard را به گزینه‌ای بهتر از سایر کیبوردها تبدیل می‌کند.

Gboard از حالت تاریک یا همان دارک مود (Dark Mode) اندروید 10 نیز پشتیبانی می‌کند که پویایی آن را افزایش می‌دهد. با به‌روزرسانی‌های مکرری که گوگل برای این برنامه کیبورد خود منتشر می‌کند، مطمئن خواهید بود که همیشه جدیدترین ویژگی‌ها را دریافت می‌کنید. Gboard یک صفحه کلید مینیمال و ساده است.

اپلیکیشن کیبورد Grammarly

بهترین کیبوردهای اندروید 2019

Grammarly یک ابزار کاربردی برای نوشتن است که در چند سال گذشته کاربران زیادی پیدا کرده است. Grammarly از افزونه‌های مرورگرهای کروم، فایرفاکس و سافاری پشتیبانی می‌کند. با این حال، در غیاب پشتیبانی از افزونه‌های کروم در اندروید، این شرکت برنامه کیبورد خود را برای هر دو سیستم عامل محبوب آی او اس و اندروید منتشر کرده است.

برنامه اندروید Grammarly می‌تواند اشتباهات املایی و سایر مشکلات گرامری را در حین تایپ کردن تصحیح کند. این یک برنامه شخص ثالث است که استفاده از آن کاملا ساده است و دارای طراحی مینیمال می‌باشد. کیبورد Grammarly به کاربران اجازه می‌دهد که کلمات شخصی خود را به دیکشنری اضافه کنند. با تنها یک کلیک می‌توانید کل متن را اسکن کنید.

همچنین می‌توانید با کیبورد Grammarly زبان‌های مختلف مانند زبان آمریکایی، انگلیسی، استرالیایی و کانادایی را برای بهینه‌سازی بهتر انتخاب کنید. این برنامه به صورت رایگان برای سیستم عامل اندروید در دسترس است.

اپلیکیشن کیبورد Chrooma 

بهترین کیبوردهای اندروید 2019

کیبورد Chrooma دارای تمام ویژگی‌های اساسی مانند امکان تغییر اندازه صفحه کلید، تایپ کردن پیش‌گویانه، تایپ با ژست‌های حرکتی و غیره است. این صفحه کلید امکانات سفارشی‌سازی بیشتری را در مقایسه با صفحه کلید گوگل ارائه می‌دهد. Chrooma همچنین با نام کیبورد رنگارنگ نیز شناخته می‌شود.

این برنامه به کاربر اجازه می‌دهد تا ضمن استفاده از صفحه کلید، تن رنگ آن را تغییر دهد. Chrooma دارای حالت رنگ تطبیقی است که می‌تواند به طور خودکار رنگ صفحه کلید را مطابق با رنگ اصلی اپلیکیشن فعال تنظیم کند. همچنین از هوش مصنوعی برای افزایش دقت ویژگی‌های این برنامه استفاده شده است. به طور کلی Chrooma یک برنامه کیبورد سبک، سریع و ساده است.

اپلیکیشن کیبورد Fleksy

بهترین کیبوردهای اندروید 2019

Fleksy سریع‌ترین کیبورد اندروید است که مجهز به ویژگی‌هایی مانند ژست‌های حرکتی برای تصحیح خودکار کلمات و کیبورد ایموجی است و همچنین از افزونه‌ها پشتیبانی می‌کند. در این برنامه می‌توانید تم‌های مختلف رایگان را انتخاب کنید. هوش مصنوعی این برنامه به پیش‌بینی ایموجی، استیکر‌ها، گیف و متن کمک می‌کند.

جدای از کارکرد‌های نرمال کیبورد، از افزونه‌های کوچک مختلف نیز در برنامه Fleksy پشتیبانی می‌شود. برنامه Fleksy به دسترسی به ایموجی، گیف‌، استیکرها و اپلیکیشن‌های مسافرتی و غذایی در داخل کیبورد کمک می‌کند. این برنامه از بیش از 45 زبان مختلف مانند اسپانیایی، روسی، سوئدی، ترکی، ژاپنی، ایتالیایی و غیره پشتیبانی می‌کند. کیبورد Fleksy رایگان است و امکان خریدهای درون برنامه‌ای وجود دارد.

اپلیکیشن کیبورد Facemoji

بهترین کیبوردهای اندروید 2019

این یک کیبورد ایموجی با فونت‌ها و سبک‌های متن سفارشی است. برنامه کیبورد Facemoji دارای بیش از حدود 3،600 ایموجی به همراه فونت‌ها و گیف‌های جالب و بیش از 1،500 تم است. کاربران می‌توانند صفحه کلید خود را با اضافه کردن عکس، عوض کردن تم، استفاده از فونت‌های مختلف و غیره سفارشی‌سازی کنند.

نسخه لایت برنامه تنها 7 مگابایت حجم دارد و رایگان است. کیبورد Facemoji Emoji از یک مترجم داخلی استفاده می‌کند که به کاربر اجازه می‌دهد به هر زبانی بنویسد. این برنامه از بیش از 120 زبان مختلف پشتیبانی می‌کند. برنامه Facemoji هیچ گونه داده‌های شخصی کاربر را بدون اجازه جمع‌آوری نمی‌کند.

برنامه کیبورد GO Keyboard

کیبورد GO Keyboard

برنامه Go Keyboard گزینه‌ای ایده‌آل برای جایگزین کردن کیبورد استوک اندروید با کیبوردی بسیار ساده‌تر و مینیمالیستی است. جدای از ویژگی‌های معمول برنامه‌های کیبورد شخص ثالث، این کیبورد از بیش از 1،000 تم مختلف، فونت، گیف و غیره پشتیبانی می‌کند.

کاربر می‌تواند پس‌زمینه صفحه کلید را تنها با یک کلیک عوض کند. Go Keyboard از طرح‌بندی‌های مختلف، تایپ کردن با ژست‌های حرکتی، تصحیح خودکار کلمات، جستجوی ایموجی و غیره پشتیبانی می‌کند.

برنامه Go Keyboard روی بیش از 200 میلیون دستگاه مختلف نصب است. این برنامه حریم خصوصی شما را حفظ می‌کند و بر اساس ادعای سازندگان بدون اجازه اطلاعات شخصی کاربر مانند اطلاعات کارت‌های اعتباری، رمزهای عبور و غیره را جمع‌آوری نمی‌کند.

نرم افزار کیبورد Touchpal

کیبورد Touchpal

Touchpal یکی دیگر از برنامه‌هایی است که جزو بهترین کیبوردهای اندروید 2019 قرار می‌گیرد. Touchpal برای پیش‌بینی متن از طریق دستیار داخلی تالیا (Talia) شناخته شده است. این برنامه به صورت آنلاین به دنبال اطلاعات می‌گردد و حتی به مدیریت کلیپبورد کمک می‌کند. این کیبورد دارای تمام ویژگی‌های اساسی مانند سوایپ کردن با ژست‌های حرکتی، جستجوی پیش‌گویانه، تصحیح خودکار کلمات و غیره است.

با کمک ژست‌های حرکتی Touchpal تحت عنوان Curve Gestures می‌توانید پیام‌های طولانی را بدون اینکه لازم باشد چند بار به صفحه ضربه بزنید، تایپ کنید. کاربر می‌تواند انواع تم‌ها، فونت‌ها و تصاویر پس‌زمینه را انتخاب کند. اندازه صفحه کلید را هم می‌توانید به دلخواه تنظیم کنید. همچنین می‌توانید ایموجی‌های دلخواه خود را در Touchpal شخصی‌سازی کنید.

برنامه کیبورد FancyFey

کیبورد FancyFey

FancyFey یکی دیگر از کیبوردهای نسل جدید است که دارای گرافیک و انیمیشن‌های قابل سفارشی‌سازی جالبی است. FancyFey یک کیبورد سفارشی‌‌شده با فونت های جالب، بیش از 3200 ایموجی، صداها و افکت‌های مختلف برای تایپ کردن، تم‌های شخصی‌سازی‌شده و قابلیت پیش‌بینی کلمات است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
amirpouyan khoshgam

شارژر سریع 60 وات شیائومی معرفی شد

شارژر سریع 60 وات شیائومی

 

غول تولیدکننده چینی، شیائومی، جدیدترین شارژر سریع یا همان فست شارژ 60 وات خود را با قیمت 21 دلار وارد بازار کرده است. شارژر 60 وات شیائومی مجهز به 3 پورت است و بر پایه پلتفرم یوپین این شرکت تولید شده است.کمپانی شیائومی از جدیدترین شارژر موبایلی خود با بهره‌گیری از سه درگاه شارژ و سرعت 60 وات رونمایی کرد. این شارژر یک محصول از برند باسئوسزیرمجموعه شیائومی است. شارژر جدید شیائومی از سه خروجی همزمان پشتیبانی می‌کند که می‌توانید برای شارژ کردن تلفن همراه و رایانه به طور همزمان از آن استفاده کنید. دو شاخه شارژر را می‌توانید برای حمل آسان به صورت 90 درجه تا کنید.

شارژر سریع 60 وات شیائومی مجهز به دو پورت USB و یک رابط از نوع USB-C است. با این حال، این فقط خروجی رابط USB-C است که توان خروجی 60 وات را فراهم می‌کند. این شارژر همچنین روی رایانه‌های شخصی نیز کار می‌کند.

شارژر سریع 60 وات شیائومی می‌تواند مثلا لپ‌تاپ مک بوک ایر (13 اینچی) را در عرض 90 دقیقه شارژ کند. به علاوه، توان خروجی رابط USB تا 45 وات می‌رسد. این شارژر با اکثر دستگاه‌های دیجیتال موجود در بازار سازگار است و به طور معمولی می‌تواند یک رایانه را نیز شارژ کند.

می‌دانیم که مهم نیست کله شارژر چه قدر قوی باشد، اگر پروتکل از آن پشتیبانی نکند، قادر نخواهد بود دستگاه مورد نظر را سریع شارژ کند. این شارژر از پروتکل‌های PD3.0، QC3.0، QC4.0، FCP، AFC، MTK و پروتکل‌های فست شارژ معروف دیگر پشتیبانی می‌کند. شارژر جدید شیائومی می‌تواند صرف نظر از مدل و دستگاه عملیات شارژ سریع را انجام ده

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
amirpouyan khoshgam

گوشی DOOV X11 Pro را ملاقات کنید؛ کپی آیفون 11 پرو با یک دوربین فیک!

گوشی DOOV X11 Pro

برند چینی DOOV از گوشی X11 Pro رونمایی کرد؛ دستگاهی که با داشتن سه دوربین در پنل عقب و چیدمانی مشابه آیفون 11 پرو، یادآور پرچمدار اپل است.

مانند بسیاری از موبایل‌های اندرویدی، گوشی DOOV X11 Pro هم  در جلو یک ناچ قطره‌ای دارد؛ اما پشت آن کپی شده از آیفون 11 پرو است. هرچند که از این سه دوربین هم فقط دوتای آن‌ها واقعی هستند و دیگری نقش دکوری دارد. پیش‌تر هم این کمپانی، گوشی 6s را عرضه کرد که به ظاهر دارای سه لنز بود؛ اما تنها یک دوربینِ واقعی داشت.

البته خود کمپانی چینی هم سعی ندارد این موضوع را پنهان کند؛ کمااینکه در تیزر زیر، رزولوشن 18+13 مگاپیکسلی دوربین درج شده و اشاره‌ای به سنسور سوم نشده است.

گوشی DOOV X11 Pro

اما کپی‌کاری تنها شامل طراحی گوشی ایکس 11 پرو نمی‌شود و یکی از تصاویر تبلیغاتی آن نیز کاملا به پوستر شیائومی CC9 Meitu شباهت دارد. حال اینکه استفاده کمپانی DOOV از این پوستر بدون اجازه بوده یا نه، بر ما پوشیده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
amirpouyan khoshgam

بهترین گوشی های سال 2019 از نظر عمر باتری (راهنمای خرید)

بهترین گوشی های سال 2019

عمر باتری و سرعت شارژ، یکی از مهم‌ترین ملاک‌های خرید گوشی برای کاربران است. در این مطلب بهترین گوشی های سال 2019 از نظر عمر باتری را به انتخاب گجت نیوز معرفی می‌کنیم.

در حال حاضر تکنولوژی شارژ سریع حتی در گوشی های هوشمند ارزان‌قیمت هم وجود دارد. با این وجود در حالی که با صرف زمان یک ساعت یا حتی نیم ساعت می‌توانید درصد زیادی از باتری گوشی خود را شارژ کنید، اما باز هم عمر باتری یک اولویت بسیار مهم برای کاربران گوشی های هوشمند محسوب می‌شود. به همین دلیل سازندگان اسمارت فون‌ها تلاش می‌کنند ظرفیت باتری زیادی را در گوشی های خود ارائه کنند و با استفاده از ترفندهای نرم افزاری، عمر باتری گوشی را افزایش دهند.

در این مطلب قصد داریم بهترین گوشی های سال 2019 از نظر عمر باتری را به شما معرفی کنیم. این گوشی‌ها بالاترین امتیازها و بهترین نتایج را در تست‌های باتری دریافت کرده‌اند.

توجه

 

✔ تمامی قیمت‌های اعلام شده در این راهنمای خرید بر اساس میانگین قیمت بازار در زمان تهیه این مطلب برآورد شده و ممکن است در گذر زمان تغییر کند

✔ قیمت گوشی‌هایی که هنوز وارد بازار ایران نشده بر مبنای هزینه‌های گمرکی، مالیات‌های مربوط به واردات موبایل و به صورت تقریبی تهیه شده است

✔ قیمت گوشی های داخل بازار ایران شامل نسخه‌های بدون رجیستری هم می‌شود

✔ قیمت های اعلام شده در بازه کمترین و بیشترین تعیین شده که بنا به میزان حافظه داخلی یا سایر کانفیگ ها، متغییر است

بهترین گوشی های سال 2019 از نظر عمر باتری

1. ایسوس زنفون 6 (Asus Zenfone 6 ZS630KL)

بهترین گوشی های سال 2019

قیمت احتمالی پس از ورود به بازار ایران: حدود 7 میلیون و 500 هزار تومان

اولین انتخاب ما برای عمر باتری، گوشی ایسوس زنفون 6 است که به یک چیپست سطح بالا و باتری با دوام فوق‌العاده مجهز شده است. زنفون 6 دارای یک باتری 5000 میلی‌آمپرساعتی است که جزو بیشترین ظرفیت باتری‌ها در میان گوشی های هوشمند محسوب می‌شود. تراشه اسنپدراگون 855 به افزایش دوام باتری کمک می‌کند. متاسفانه ایسوس در این گوشی از صفحه نمایش LCD استفاده کرده و اگر شاهد به‌کارگیری نمایشگر OLED بودیم وضعیت بسیار بهتر هم می‌شد.

ایراد بزرگ در استفاده از باتری‌های پرظرفیت این است که زمان بیشتری طول می‌کشد تا از صفر تا صد در صد آن پر شود. زنفون 6 به بیش از 2 ساعت و نیم زمان نیاز دارد تا فول شارژ شود و در نیم ساعت هم فقط 35 درصد آن پر می‌شود. در کنار باتری توانمند، ایسوس زنفون 6 دارای دوربین جالبی است که می‌چرخد و می‌توانید از دوربین اصلی به عنوان دوربین سلفی نیز استفاده کنید. به این ترتیب می‌توانید عکس‌های سلفی خود را با کیفیت دوربین اصلی ثبت کنید و حتی از دوربین فوق عریض یا اولترا واید هم برای عکس‌های سلفی برخوردار شوید.

مزایا

  • 112 ساعت دوام باتری در تست‌های انجام شده (36 ساعت و 22 دقیقه در حالت تماس، 15 ساعت و 42 دقیقه در حالت وبگردی و 16 ساعت و 7 دقیقه در حالت تماشای ویدیو)
  • دوربین چرخشی جذاب که باعث می‌شود از دوربین اصلی برای عکس‌های سلفی استفاده کنید و حتی از عکس‌های فوق عریض برای سلفی‌ها برخوردار باشید
  • کیفیت عالی دوربین در عکس‌برداری و فیلم‌برداری با لرزش‌گیر خوب
  • چیپست سطح بالا و عملکردی در سطح پرچمداران
  • خشاب میکرو اس دی اختصاصی

معایب

  • سرعت شارژ کم (2 ساعت و 32 دقیقه برای فول شارژ و 35 درصد در 30 دقیقه)
  • نداشتن دوربین تله فوتو
  • نبود شارژ بی سیم
  • امکان خراب شدن ماژول حرکتی دوربین موتوردار

2. سامسونگ گلکسی ام 30 اس (Samsung Galaxy M30s)

بهترین گوشی های سال 2019

قیمت: 269 دلار برای نسخه 4/64 گیگ

قیمت احتمالی پس از ورود به بازار ایران: حدود 3 میلیون تومان

گوشی های امروزی سامسونگ با برخورداری از نمایشگر سوپر امولد و تراشه اگزینوس، عمر باتری بالایی دارند و یکی از بهترین‌ها، گوشی گلکسی ام 30 اس است که از باتری عظیم 6000 میلی‌آمپرساعتی بهره می‌برد. M30s از نمایشگر و چیپست مشابهی با گلکسی ای 50 استفاده می‌کند، اما ظرفیت باتری آن افزایش چشمگیری داشته و به 6000 میلی‌آمپرساعت رسیده است. چیزی که کمی ما را ناامید می‌کند، سرعت شارژ پایین این گوشی است. شارژر 15 واتی باعث می‌شود که زمان زیادی طول بکشد تا این باتری عظیم فول شارژ شود.

مزایا

  • نمایشگر امولد 6.4 اینچی فول اچ دی
  • باتری عظیم 6000 میلی‌آمپرساعتی
  • چیپست اگزینوس 9611 مناسب برای گیمینگ
  • خشاب کارت حافظه جانبی میکرو اس دی
  • دوربین توانمند

معایب

  • بدنه پلاستیکی – قاب پشتی جاذب اثر انگشت است
  • سرعت شارژ پایین – با شارژر 15 واتی، زمان زیادی طول می‌کشد تا گوشی خود را به طور کامل شارژ کنید

3. شیائومی ردمی نوت 8 پرو (Xiaomi Redmi Note 8 Pro)

بهترین گوشی های سال 2019

قیمت: 2 میلیون و 600 هزار تومان تا 4 میلیون و 300 هزار تومان

انتخاب بعدی ما در لیست بهترین گوشی های سال 2019 از نظر عمر باتری، ردمی نوت 8 پرواست. این گوشی عمر باتری تقریبا یکسانی با زنفون 6 دارد، اما با توجه به کیفیت، کارایی و سخت افزار، قیمت قابل قبولی هم دارد. این گوشی یکی از بزرگترین سنسورهای دوربین اصلی را دارد و در هر دو حالت عکس‌برداری و فیلمبرداری، خروجی بسیار خوبی را می‌توانید از آن به دست بیاورید. چیپست مدیاتک هلیو جی 90 تی بسیار کارآمد و کم مصرف نشان می‌دهد و چیزی از اسنپدراگون 730 اس و سایر تراشه‌های هم‌رده کم ندارد. متاسفانه سرعت شارژ باتری پایین است و در نیم ساعت فقط 39 درصد آن پر می‌شود. عملکرد دوربین‌های ماکرو و اولترا واید نیز نمی‌تواند شما را راضی کند.

مزایا

  • 114 ساعت عمر باتری (33 ساعت و 28 دقیقه در حالت مکالمه، 15 ساعت و 6 دقیقه در حالت وبگردی و 15 ساعت و 25 دقیقه در حالت مشاهده ویدیو)
  • تراشه مدیاتک هلیو کارآمد، سریع و کم مصرف است
  • دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی تحسین‌برانگیز و عکس‌های سلفی زیبا
  • کیفیت فیلمبرداری در مجموع عالی است

معایب

  • سرعت شارژ پایین (39 درصد در 30 دقیقه)
  • نبود شارژ بی سیم
  • دوربین های ماکرو و فوق عرض خوب نیستند
  • ضبط ویدیو به رزولوشن 1080p محدود می‌شود

4. ریلمی 5 (Realme 5)

بهترین گوشی های سال 2019

قیمت احتمالی پس از ورود به بازار ایران: حدود 2 میلیون و 800 هزار تومان

در ادامه لیست بهترین گوشی های سال 2019 از نظر عمر باتری به محصولی از اوپو یعنی ریلمی 5می‌رسیم. این گوشی در همه کشورهای جهان در دسترس نیست، اما یکی از بهترین گزینه‌های ما از نظر دوام باتری به حساب می‌آید. تراشه اسنپدراگون 665 عملکرد خوبی دارد و حتی برای بازی کردن نیز مناسب است. آنچه که کمی ما را ناامید می‌کند، رزولوشن پایین صفحه نمایش است. وضوح تصویر 720p در اندازه نمایشگر 6.5 اینچی با استانداردهای امروزی راضی کننده نیست. به نظر می‌رسد شرکت سازنده برای رسیدن به عمر باتری بالا، رزولوشن تصویر را پایین آورده است که این دلیل خیلی غیر منطقی نیست.

مزایا

  • 144 ساعت عمر باتری (47 ساعت و 12 دقیقه در حالت مکالمه، 21 ساعت و 11 دقیقه در حالت وبگردی و 20 ساعت و 2 دقیقه در حالت تماشای ویدیو)
  • عملکرد عالی و مناسب برای گیمینگ
  • دوربین اصلی بسیار خوب
  • خشاب کارت حافظه جانبی میکرو اس دی

معایب

  • رزولوشن پایین نمایشگر
  • عرضه محدود در جهان
  • دوربین‌های ماکرو و اولترا واید ضعیف

5. موتورولا موتو جی 7 پاور (Motorola Moto G7 Power)

بهترین گوشی های سال 2019

قیمت احتمالی پس از ورود به بازار ایران: حدود 2 میلیون و 300 هزار تومان

یکی دیگر از گزینه‌های لیست ما، موتورولا موتو جی 7 پاور است که عمر باتری فوق‌العاده‌ای را ارائه می‌کند، اما به یک چیپست میان رده یعنی اسنپدراگون 632 مجهز شده که عملکرد خوبی به خصوص برای بازی کردن از خود نشان نمی‌دهد. این گوشی فقط یک دوربین در پشت دارد که عکس‌های خوبی در نور روز می‌گیرد و قابلیت فیلمبرداری 4K هم دارد. در مجموع پیشنهاد می‌کنیم اگر به عمر باتری اهمیت نمی‌دهید، به سراغ این گوشی نروید.

مزایا

  • 147 ساعت عمر باتری (42 ساعت و 52 دقیقه در حالت مکالمه، 21 ساعت و 45 دقیقه در حالت وبگردی و 23 ساعت و 58 دقیقه در حالت تماشای ویدیو)
  • عملکرد خوب دوربین در نور مناسب و قابلیت فیلمبرداری 4K
  • مقاومت در برابر پاشش آب

معایب

  • چیپست متوسط که مناسب بازی کردن نیست
  • داشتن تنها یک دوربین در پشت
  • اگر عمر باتری برای شما مهم نیست می‌توانید به گوشی‌های دیگری فکر کنید

6. اوپو رینو ایس (Oppo Reno Ace)

بهترین گوشی های سال 2019

قیمت احتمالی پس از ورود به بازار ایران: حدود 8 میلیون تومان

اوپو رینو ایس، علاوه بر عمر باتری خوب، سرعت شارژ شگفت‌انگیزی دارد. شارژر 65 واتی این گوشی می‌تواند باتری 4000 میلی‌آمپرساعتی آن را در کمتر از نیم ساعت فول شارژ کند. البته برای برخورداری از این سرعت شارژ همیشه باید شارژر اختصاصی گوشی را همراه خود داشته باشید. نمایشگر 90 هرتزی بسیار روشن و روان و دوربین بسیار خوب با لرزش‌گیر بسیار عالی در فیلمبرداری از دیگر مزایای این گوشی است.

مزایا

  • سریع‌ترین سرعت شارژی که تاکنون دیده‌ایم – شارژر 65 واتی در 28 دقیقه از صفر تا صد باتری را شارژ می‌کند
  • 99 ساعت عمر باتری (30 ساعت و 23 دقیقه در حالت مکالمه، 12 ساعت و 15 دقیقه در حالت وبگردی و 21 ساعت و 2 دقیقه در حالت تماشای ویدیو)
  • نمایشگر 90 هرتزی بسیار روشن و روان
  • عملکرد بسیار خوب دوربین در تمام موقیعت‌ها و عکس‌های پرتره زیبا
  • لرزش‌گیر بسیار خوب در فیلمبرداری

معایب

  • عکس‌ها و فیلم‌ها کمی نویز دارند
  • نتایج بنچمارک نشان‌دهنده عملکرد سطح پایین سخت افزار گوشی است
  • عرضه محدود در کشورهای جهان
  • برای دستیابی به سرعت شارژ 65 واتی باید از گوشی، کابل و شارژر سالم و مخصوص خود استفاده کنید
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
amirpouyan khoshgam

فردا گوشی 5G ریلمی ایکس 50 رسما معرفی خواهد شد

گوشی 5G ریلمی ایکس 50

فردا گوشی 5G ریلمی ایکس 50 رسما معرفی خواهد شد. Realme X50 5G یک گوشی میان‌رده است که برای رقابت با گوشی ردمی کی 30 5G وارد بازار می‌شود.

شرکت بعدی که به جمع سازندگان گوشی‌های 5G اضافه می‌شود٬ شرکت چینی ریلمی است. ما در مورد گوشی 5G ریلمی ایکس 50 صحبت می‌کنیم که به زودی عرضه خواهد شد. پا تا به امروز با برخی از مشخصات فنی کلیدی این گوشی آشنا شده‌ایم و امروز ریلمی یک عکس تبلیغاتی را در صفحه رسمی خود در شبکه‌ی اجتماعی ویبو منتشر کرده است که نشان می‌دهد این گوشی فردا رسماً در معرض دید همگان قرار خواهد گرفت.

گوشی 5G ریلمی ایکس 50

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
amirpouyan khoshgam

۲۰ اپلیکیشن اندروید که حسادت کاربران آیفون را برمی‌انگیزد

۱. اپلیکیشن Light Flow

اپلیکیشن Light Flow

اگر گوشی موبایل شما به چراغ نوتیفیکیشن LED مجهز باشد Light Flow اجازه خواهد داد برای نوتیفیکیشن‌های مختلف نظیر پیام کوتاه، ایمیل، تماس، یادآوری‌ها یا حتی افت شارژ باتری یک رنگ سفارشی تعریف کنید.

دانلود از گوگل پلی

۲. اپلیکیشن Muzie

اپلیکیشن Muzie

Muzie یک پس‌زمینه‌ی زنده یا Live Wallpaper است که هر روز یکی از آثار مشهور هنری را به‌عنوان تصویر پس‌زمینه‌ی گوشی قرار خواهد داد.

دانلود از گوگل پلی

۳. اپلیکیشن AppLock Face/Voice Recognition

اپلیکیشن AppLock

AppLock Face/Voice Recognition یک اپلیکیشن جالب است که اجازه می‌دهد از چهره و صدای خود برای باز کردن قفل گوشی و دسترسی به اپلیکیشن‌های قفل‌شده استفاده کنید. می‌توانید به‌دلخواه اپلیکیشن‌هایی را که باید از این روش برای دسترسی به آن‌ها استفاده کرد تعیین کنید. همچنین قابلیت زیرکانه‌های به نام «زنده بودن» (Liveness) هم در نظر گرفته شده که تنها در صورت حرکت کردن چهره قفل را باز خواهد کرد. این تکنیک برای جلوگیری از هک شدن سیستم با استفاده از عکس چهره‌ی صاحب گوشی به کار می‌رود.

دانلود از گوگل پلی

۴. اپلیکیشن tTorrent

اپلیکیشن tTorrent

tTorrent یافتن و دانلود کردن تورنت‌ها را بسیار ساده می‌کند و  تمام امکانات و تنظیمات سایر نرم‌افزارهای محبوب دانلود تورنت را هم در خود دارد.

دانلود از گوگل پلی

۵. اپلیکیشن AirDroid

اپلیکیشن AirDroid

AirDroid اجازه می‌دهد گوشی اندرویدی خود را با استفاده از رایانه کنترل کنید. همچنین می‌توانید فایل‌ها، متن‌ها و نوتیفیکیشن‌ها را بین دو گجت به اشتراک بگذارید.

دانلود از گوگل پلی

۶. اپلیکیشن Solid Explorer

اپلیکیشن Solid Explorer

Solid Explorer یکی از بهترین مرورگرهای فایل برای اندروید است. مرورگر فایل اپلیکیشنی است که اجازه می‌دهد درست همانند کاری که روی یک رایانه انجام می‌دهید به فایل‌های ذخیره‌شده روی گوشی موبایل خود دسترسی داشته باشید. بنابراین اگر یک فایل ویدیویی را مستقیما از رایانه به گوشی منتقل کنید، مرورگر فایل کمک خواهد کرد آن را روی گوشی بیابید. علاوه بر این Solid Explorer دسترسی به سرویس‌های ابری نظیر Dropbox، Box، Google Drive، OneDrive، Mega و Owncloud را هم ممکن می‌کند.

دانلود از گوگل پلی

۷. اپلیکیشن Audify

اپلیکیشن Audify

اگر در شرایطی قرار داشته باشید که خواندن نوتیفیکیشن‌ها دشوار یا خطرناک باشد Audify آن‌ها را با صدای بلند برای شما خواهد خواند. این اپلیکیشن می‌تواند با اتصال اسپیکر، هدست بلوتوث یا هدست معمولی به صورت خودکار شروع به کار کرده و نوتیفیکیشن‌ها را برایتان بخواند. برای مثال یکی از کاربردهای خوب Audify مواقعی است که در خودرو مشغول رانندگی هستید.

دانلود از گوگل پلی

۸. اپلیکیشن HoverChat

اپلیکیشن HoverChat

HoverChat  پیام‌رسانی است که اجازه می‌دهد مکالمه‌ی خود را حتی هنگام استفاده از یک اپلیکیشن دیگر یا تماشای یک ویدیو ادامه دهید. ظاهر پنجره‌ی مکالمه را می‌توانید با تغییر اندازه و تعیین میزان شفافیت مطابق میل و هدف خود سفارشی کنید.

دانلود از گوگل پلی

۹. اپلیکیشن UCCW

اپلیکیشن UCCW

UCCW اجازه می‌دهد برای صفحه‌ی هوم گوشی ویجت‌های شخصی خودتان را طراحی کنید. کافی است ابتدا یکی از پوسته‌های بی‌شمار را برای رسیدن به ظاهر شخصی خود برگزینید و سپس تعیین کنید که ویجت چه چیزی را نمایش خواهد داد. امکان انتخاب محتوای ویجت از میان گزینه‌های زیادی نظیر پیامک‌ها، تصاویر، وضعیت آب‌وهوا، ساعت، تقویم، وضعیت باتری، تماس‌های ازدست‌رفته، پیام‌های Gmail و موارد دیگر وجود دارد.

دانلود از گوگل پلی

۱۰. اپلیکیشن Cover Lock Screen

اپلیکیشن Cover Lock Screen

 Cover Lock Screen شما را از دشواری گشتن میان صفحات زیاد برای یافتن اپلیکیشن مورد نظر رها می‌کند. اپلیکیشن Cover تشخیص می‌دهد که شما در خانه، محل کار یا در حال رانندگی هستید و اپلیکیشن‌هایی را بیش از همه در آن زمان‌های خاص به کار می‌برید روی صفحه‌ی قفل گوشی قرار می‌دهد.

دانلود از گوگل پلی

۱۱. اپلیکیشن Drupe

اپلیکیشن Drupe

Drupe برای جمع کردن تمام اطلاعات تماس افراد در یک محل طراحی شده است. این اپلیکیشن اجازه می‌دهد ابتدا انتخاب کنید که قصد تماس برقرار کردن با چه کسی را دارید و سپس تصمیم بگیرید که چگونه این کار را انجام خواهید داد. وقتی‌که یک فرد را انتخاب کردید می‌توانید برای ارسال پیام یا تماس با او Facebook، WhatsApp، Telegram یا هر راه در دسترس دیگری را تنها با لغزاندن انگشت برگزینید.

دانلود از گوگل پلی

۱۲. اپلیکیشن Mighty Text

اپلیکیشن Mighty Text

Mighty Text اجازه می‌دهد با استفاده از رایانه یا تبلت خود از طریق گوشی هوشمند اندرویدی به ارسال و دریافت پیامک بپردازید. این قابلیت برای زمانی که مشغول کار هستید و امکان نگاه کردن به گوشی را ندارید بسیار مناسب است.

دانلود از گوگل پلی

۱۳. اپلیکیشن Google Opinion Rewards

اپلیکیشن Google Opinion Rewards

Google Opinion Rewards به شکلی ساده به شما پاداش می‌دهد: شما با پاسخ به برخی سوالات در یک نظرسنجی مشتریان که از سوی گوگل تنظیم شده شرکت می‌کنید و در مقابل برای خرید کردن از پلی استور اعتبار دریافت خواهید کرد. هرگاه که یک نظرسنجی جدید آماده باشد این اپلیکیشن برای شما یک نوتیفیکیشن ارسال می‌کند و شما قادر خواهید بود در ازای پر کردن آن ۱ دلار اعتبار بگیرید.

دانلود از گوگل پلی

۱۴. اپلیکیشن Sky Map

اپلیکیشن Sky Map

این اپلیکیشن که در واقع نقشه‌ای از آسمان است ابتدا با نام Google Sky توسط خود گوگل برای آشنایی بیشتر مردم با ستارگان بالای سرشان تولید شده بود. با نشانه رفتن گوشی موبایل به‌سوی آسمان، Sky Map به شما نشان می‌دهد که در حال نگریستن به کدام صورت فلکی هستید.

دانلود از گوگل پلی

۱۵. اپلیکیشن Lux

اپلیکیشن Lux

Lux اجازه می‌دهد کنترل بیشتری روی تنظیم روشنایی صفحه‌نمایش گوشی خود داشته باشید. می‌توانید روشنایی صفحه‌نمایش را برای مطالعه در شب از حداقل پیش‌فرض گوشی پایین‌تر ببرید. همچنین قابلیتی به نام Night Mode در نظر گرفته شده که می‌تواند با فرا رسیدن زمان غروب خورشید به‌صورت خودکار فعال شود.

دانلود از گوگل پلی

۱۶. اپلیکیشن Cerberus anti theft

اپلیکیشن Cerberus anti theft

Cerberus anti theft علاوه بر امکان ردیابی گوشی به سرقت رفته قادر است کارهای بسیار زیاد دیگری را هم انجام دهد. برای مثال می‌توانید گوشی را با استفاده از وب‌سایت یا پیامک از راه دور کنترل کنید، حتی در حالت سایلنت یک پیام اخطار را روی گوشی به صدا درآورید، تمام اطلاعات خود را از روی گوشی پاک کنید، گوشی را با استفاده از یک کد قفل کنید، صدای محیط را از طریق میکروفون گوشی ضبط کنید، فهرست تماس‌های ورودی و خروجی را ببینید یا حتی خود اپلیکیشن Cerberus را پنهان کنید تا دزد متوجه آن نشود.

دانلود از گوگل پلی

۱۷. اپلیکیشن Locale

اپلیکیشن Locale

Locale اپلیکیشنی برای خودکار کردن امور است. بدین معنی که با استفاده از آن می‌توانید گوشی خود را به‌گونه‌ای سفارشی کنید که بر اساس محلی که در آن هستید، تماس‌هایی که دریافت می‌کنید، میزان شارژ باتری، راستای قرارگیری گوشی یا زمان رفتارهای خاصی را از خود بروز دهد. برای مثال می‌توانید از آن بخواهید تا گوشی را با قرار دادن به پشت سایلنت کند یا با رسیدن شارژ باتری به ۲۰ درصد نور صفحه‌نمایش را به‌طور خودکار کاهش دهد.

دانلود از گوگل پلی

۱۸. اپلیکیشن Tasker

اپلیکیشن Tasker

Tasker با در اختیار داشتن بیش از ۲۰۰ کنش داخلی یک اپلیکیشن خوب دیگر برای خودکار کردن واکنش گوشی در شرایط خاص است. می‌توانید کنش‌هایی سفارشی را بر اساس اپلیکیشن، زمان، روز، مکان، رویداد، ویجت یا میانبر تولید کنید. حتی پلتفرمی داخلی برای تولید و فروش اپلیکیشن‌های سفارشی شما در نظر گرفته شده است.

دانلود از گوگل پلی

۱۹. اپلیکیشن Unclouded

اپلیکیشن Unclouded

Unclouded ابزاری عالی است که اجازه می‌دهد تمام درایوهای ابری خود را در یک محل مدیریت کنید. اگر شما از فضاهای ذخیره‌سازی ابری رایگان مختلف استفاده می‌کنید رفت‌وآمد مداوم بین آن‌ها می‌تواند کار دشواری باشد. اپلیکیشن Unclouded شما را قادر می‌کند حساب کاربری سرویس‌های مختلفی نظیر Dropbox، Google Drive، OneDrive، Box و Mega را هم‌زمان جستجو کنید.

دانلود از گوگل پلی

۲۰. اپلیکیشن ADV Screen Recorder

اپلیکیشن ADV Screen Recorder

اگر به هر دلیل لازم باشد آنچه روی صفحه‌نمایش گوشی موبایلتان می‌گذرد را ضبط کنید با آیفون قادر به این کار نخواهید بود. اما در اندروید ADV Screen Recorder بدون نیاز به روت کردن اجازه می‌دهد از صفحه‌نمایش خود فیلم تهیه کرده و آن را برای استفاده‌های بعدی ذخیره کنید.

دانلود از گوگل پلی

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
amirpouyan khoshgam

برترین‌هاتازه‌ها 14 برنامه جالب برای اندروید که باعث حسادت آی‌فون دارها می‌شود!

Muzei

muzei-promises-to-turn-your-home-screen-into-a-living-museum

برنامه‌ای که صفحه خانه شما را تبدیل به یک موزه می‌کند. این برنامه در واقع یک والپیپر متحرک است که آثار هنرمندان بزرگ را روی صفحه برایتان به نمایش در می‌آورد.

لینک دانلود از گوگل پلی

HoverChat

hoverchat-lets-you-message-without-stopping-what-youre-doing

هوورچت، یک برنامه چت است که امکان چت همزمان با انجام کارهای دیگر را می‌دهد و برای فرستادن پیغام به دوستانتان نیازی نیست که از کاری که در حال انجامش هستید خارج شوید. شما می‌توانید شفافیت این برنامه را به دلخواه تغییر دهید و هنگام تماشای یک فیلم با دوستان خود چت کنید.

لینک دانلود از گوگل پلی

Google Keep

google-keep-is-a-powerful-tool-for-recording-whats-on-your-mind

Google Keep را می‌توان یک ابزار قدرتمند برای ثبت هر آنچه در ذهنتان است معرفی کرد. این برنامه به شما امکان می‌دهد هر چیزی را که می‌خواهید با رنگهای مختلف ثبت کنید. در ضمن اگر پیغام صوتی را ضبط کنید، برنامه به طور خودکار آنرا برایتان به متن تبدیل می‌کند.

لینک دانلود از گوگل پلی

Cover

cover-puts-your-favorite-apps-on-your-lockscreen

کاور مشکل جستجو در میان برنامه‌ها را برطرف می‌کند. این برنامه در عوض با توجه به مکانی که در آن بسر می‌برید، برنامه‌هایی را که بیشتر بدردتان می‌خورد روی صفحه قفل آماده می‌کند.

لینک دانلود از گوگل پلی

 Light Flow

light-flow-lets-you-hack-into-your-smartphones-led-for-custom-notifications

لایت فلو را می‌توان یک برنامه هک چراغ نوتیفیکیشن دانست، زیرا با این برنامه می‌توانید رنگ چراغ نوتیفیکیشن خود را به آنچه می‌خواهید تغییر دهید. در ضمن می‌توانید برای هر نوتیفیکیشن خاصی یک رنگ ویژه در نظر بگیرید.

لینک دانلود از گوگل پلی

Cerberus

cerberus-is-the-best-anti-theft-app-out-there

Cerberus کاربردهایی بیشتر از پیدا کردن دستگاه گمشده‌اتان دارد. کاربر می‌تواند از راه دور این برنامه را کنترل کرده و دستوراتی مثل قفل شدن، پاک کردن اطلاعات، زنگ زدن، ضبط صدا، دیدن فهرستی از تماسها و حتی پنهان کردن خود برنامه برای دور ماندن از چشم سارق را بدهد.

لینک دانلود از گوگل پلی

Lux

lux-gives-you-complete-control-of-your-phones-brightness

با این برنامه کاربر می‌تواند همه جوره اختیار روشنایی صفحه نمایشش را در دست بگیرد. در شب نور آنرا به زیر صفر برساند یا با وجود Night Mode که با غروب خورشید به طور خودکار روشن می‌شود، بدون اینکه آزاری به چشمهایش برسد با دستگاه خود کار کند.

لینک دانلود از گوگل پلی

این رو هم بخون:

چگونه از طریق کامپیوتر خود پیامک ارسال کنیم؟

Locale

locale-lets-you-customize-your-phone-with-crazy-levels-of-detail

لوکال یک برنامه اتوماسیون سازی است. یعنی کاربر می‌تواند تلفن خودرا با توجه به مکانی که در آن قرار دارد تنظیم کند. مثلا می‌توانید با این برنامه برای دستگاه تعیین کنید که با برگرداندنش به مود سایلنت برود و زمانی که باتری به کمتر از 20٪ رسید، روشنایی را به طور خودکار کم کند.

لینک دانلود از گوگل پلی

Sky Map

googles-sky-map-makes-stargazing-fun-and-informative

یکی از برنامه‌های جالب گوگل Sky Map است، برنامه‌ای که به کاربرانی که می‌خواهند بیشتر درباره ستاره‌ها بدانند کمک می‌کند و اطلاعاتی از آنها در اختیارشان قرار می‌دهد.

لینک دانلود از گوگل پلی

Link Bubble Browser

link-bubble-browser-will-change-how-you-browse-the-internet

Link Bubble Browser در واقع یک برنامه ذخیره زمان است. اینطور است که اگر روی لینکی کلیک کنید برنامه در پس زمینه آن لینک را برای شما لود می‌کند و در این حین می‌توانید به کارهای دیگرتان برسید. در ضمن با ضربه زدن روی حباب می‌توانید از روند لود شدن مطلع شوید.

لینک دانلود از گوگل پلی

VLC media player

vlcs-media-player-lets-you-play-practically-any-video-format

یک پلیر همه چیز تمام که قابلیت پلی تمام فرمتها را دارد. دیگر نیازی نیست که نگران عدم پشتیبانی دستگاهتان از یک فرمت خاص باشید.

لینک دانلود از گوگل پلی

tTorrent

ttorrent-allows-you-to-find-and-download-torrents-with-your-phone

tTorrent یک برنامه نظیر به نظیر است که مرور و دانلود تورنت‌ها را آسان می‌کند. این برنامه شامل تمام زنگ‌ها و سوتهای دیگر برنامه‌های تورنتینگ است.

لینک دانلود از گوگل پلی

Mighty Text

mighty-text-lets-you-text-from-your-computer-using-your-android-number

این برنامه امکان ارسال و دریافت SMS از طریق کامپیوتر و با شماره دستگاه اندرویدی را فراهم می‌کند. این برنامه در ضمن از طریق جی میل هم اجرا می‌شود.

لینک دانلود از گوگل پلی

Tasker

tasker-is-another-automation-app-for-customizing-every-aspect-of-your-phone

تسکر یک برنامه اتوماسیون سازی دیگر است که می‌توانید از طریق آن هر جنبه از تلفنتان را سفارشی کنید.

لینک دانلود از گوگل پلی

UCCW

 

UCCW امکان ایجاد ویجت شخصی بر روی صفحه خانه را می‌دهد. براحتی می‌توانید از بین پوسته‌های مختلف آنی را که می‌خواهید انتخاب کنید و سپس چیزی را که می‌خواهید ویجت نشان دهد از قبیل متن، تصویر، آب و هوا، ساعت، تقویم، باتری و غیره را برگزینید.

لینک دانلود از گوگل پلی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
amirpouyan khoshgam

برنامه های جالب آیفون؛ که حسادت کاربران اندروید را برمی‌انگیزد

  • نوشتن بر روی عکس
  • افزودن لایه ها و افکت ها بر روی عکس
Mextures یکی از بهترین اپلیکیشن هایی است که مخصوص آیفونی هاست. با این برنامه می توان فرمول ویرایشی برای استفاده های مجدد ایجاد کرد.
Mextures یکی از بهترین اپلیکیشن هایی است که مخصوص آیفونی هاست. با این برنامه می توان فرمول ویرایشی برای استفاده های مجدد ایجاد کرد.

اما شاید این دو گزینه در بسیاری از اپلیکیشن ها وجود داشته باشد، ولی مزیت نرم افزار جالب آیفون  Mextures این است که می توانید فرمول بکار گرفته شده برای متن و لایه های ویرایشی را ذخیره کنید و بعد از آن روی هر عکسی که بخواهید، اعمال کنید. بدین صورت می توانید مدت زمان زیادی را در ویرایش عکس صرفه جویی کنید و سریع تر به آن چه که می خواهید دست پیدا کنید.

نرم افزار  Mextures برای هر سه پلتفرم، آیفون، آیپد و آی پاد تاچ های اپل قابل استفاده است.

هزینه استفاده از این اپلیکیشن تقریبا ۲ دلار است.

برای دانلود این نرم افزار جالب آیفون اینجا را کلیک کنید.

 

۲-جالب ترین نرم افزار ایمیل آیفون : Airmail

همانطور که می دانید، ابزارهای مختلفی برای ارسال و دریافت ایمیل در آیفون وجود دارد اما نکته مهم این است که اپل در برخی پلتفرم هایش، با برخی کلاینت های ایمیلی مشکل دارد. در حال حاضر شما با هر نرم افزار ایمیلی که کار کنید، مطمئنا نمی توانید با دیدن Airmail آن را کنار بگذارید.

برنامه های جالب آیفون
Airmail یک نرم افزار جامع ایمیلی برای مدیریت حساب های ایمیلی با قابلیت های بالا.

Airmail به شما اجازه می دهد تا ایمیل هایتان را همچون یک رئیس مدیریت کنید. نرم افزار جالب ایمیلی آیفون با نام Airmail دارای امکانات متعددی است که به شما کمک می کند، بتوانید به راحتی هر کاری را که بخواهید روی ایمیل های تان و در پنل ارسال و دریافت ایمیل انجام دهید. از جمله این اقدامات می توان به لیست فوق العاده زیر اشاره کرد:

  1. امکان جستجو در پوشه های Spam و Bin
  2. امکان فیلتر کردن برای استفاده بهتر
  3. شخصی سازی صفحه و تنظیمات دلخواه
  4. تنظیم اندازه فونت
  5. رنگ آمیزی دلخواه
  6. افزودن چند حساب
  7. اقدامات سفارشی جزیی بسیار زیاد
  8. پشتیبانی از نوتیفی
  9. پشتیبانی از سیری
  10. امکان ایجاد لیست انجام کار
  11. دارای بخش نمایش سریع ایمیل ها و پیش نمایش سریع آن ها
  12. نمایش جذابی از اسناد و داکیومنت ها
  13. و غیره

این نرم افزار برنامه ای کاملا قوی، منعطف و کاربردی است که باید روی هر گوشی آیفون، نصب شود.

Airmail دارای نسخه مک نیز می باشد و بدین صورت برای کاربران اپل به طور اختصاصی طراحی شده است.

نرم افزار جالب و کاربردی آیفون موسوم به Airmail برای ارسال ایمیل برای هر سه پلتفرم های آیفون، آی پد و آیپاد تاچ مورد استفاده قرار می گیرد.

این نرم افزار با قیمت حدودی ۶ دلار عرضه شده و می توانید آن را از اینجا دانلود کنید.

 

۳- بازی جالب آیفون به نام Life is Strange

Life is Strange نام بازی جذابی است که در سال ۲۰۱۵ برای اولین بار، برای ps4، ویندوز ۱۰ و Xbox عرضه شد. بعد از این که اسقبال خوبی از آن به عمل آمد به دنیای موبایل راه پیدا کرد و به طور اختصاصی حالا کاربران iOS هستند که می توانند از آن بهره مند شوند.

اگر تا کنون نتوانسته اید با هیچ بازی موبایلی ارتباط برقرار کنید قطعا نرم افزار Life is Strange می تواند ساعت ها وقت شما را بگیرد.

Life is Strange داستان بازی جذابی برای آیفون است که در قالب آن می توان به پیش و پس از زمان سفر کرد
Life is Strange داستان بازی جذابی برای آیفون است که در قالب آن می توان به پیش و پس از زمان سفر کرد

Life is Strange داستانی جذاب از استدیوی دونات است که توانسته جایگاه خود را واقعا پیدا کند. داستان بازی از این قرار است که جمعی از نوجوانان ۱۸ تا ۲۰ ساله دور هم جمع شده اند و به زندگی ساده و مرسوم خود مشغولند اما دست قضا بر آن شده که یکی از این بچه ها می تواند با زمان بازی کند و آن را جلو و عقب ببرد.

بیشتر بخوانید: لیست ۲۵ تایی از بهترین بازی های آیفون در سال ۲۰۱۸

از جمله ویژگی های این بازی داستانی و ماجراجویانه در آیفون می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. گرافیک و رابط کاربری ساده
  2. امکان بازگشتن به عقب و دست کاری رویداد ها
  3. داستان قوی و ماجراجویانه که همه آن را دوست خواهند داشت
  4. آهنگ متن دلنشین و جذاب
  5. مشاهده نقاشی های دستی
  6. و غیره

این بازی به قیمت حدودی ۳ دلار ارائه شده و هم اکنون می توانید آن را از آیتونز، یعنی اینجا دانلود کنید.

 

۴- نرم افزار جالب و کاربردی یادداشت برداری صوتی در آیفون: Just Press Record

اگر به دنبال متفاوت ترین و جالب ترین نرم افزار کاربردی و جالب آیفون می گردید تا با آن، بتوانید یادداشت برداری کنید، توصیه اکید گویا آی تی این است که  Just Press Record را دانلود کنید.

نرم افزار  Just Press Record به شما امکان می دهد تا به گونه ای متفاوت نوت برداری کنید. همیار صوتی این برنامه به شما اجازه می دهد تا تنها با فشردن یک دکمه، اقدام به ضبط صدا و نوت برداری کنید.

معرفی نرم افزار Just Press Record برای ضبط صوتی یادداشت ها و مدیریت آن ها در آیفون، آی پاد و آی پد
معرفی نرم افزار Just Press Record برای ضبط صوتی یادداشت ها و مدیریت آن ها در آیفون، آی پاد و آی پد

برخی دستورات صوتی نگارشی نیز برای این برنامه در نظر گرفته شده که اجازه می دهد ضبط صدا فوق العاده خاص و لذت بخش باشد.

بعد از اتمام سخنرانی شما، آن چه که ضبط کرده اید، بر اساس تاریخ و ساعت ضبط مرتب می شود بنابراین به راحتی می توانید از میان نوت ها، به آن یادداشتی که نیاز دارید سریع دسترسی پیدا کنید.

آنچه که ضبط می کنید در  iCloud ذخیره شده و قابل همگام سازی با این فضای ابری است و از همه مهم تر می توانید آن را برای دیگران نیز ارسال کنید ( دارای قابلیت اشتراک گذاری )

نرم افزار یادداشت برداری صوتی در آیفون، برای هر سه پلتفرم آیفون، آیپاد و آی پد قابل استفاده است.

قیمت این نرم افزار حدودا ۵ دلار است و از اینجا قابل دانلود است.

 

۵- بهترین نرم افزار ویرایش عکس در آیفون با نام Affinity Photo

Affinity Photo یکی از بهترین نرم افزار هایی است که تا کنون برای iOS ساخته شده است. گفته شده که سازنده از قبل تصمیم بر این داشته این نرم افزار را به طور کامل برای پشتیبانی در آی پد ها طراحی کند. بنابراین حالا قادر خواهید بود که این برنامه را روی دیوایس های زیر نصب و اجرا کنید:

  1. iPad های اوایل سال ۲۰۱۷ به قبل
  2. iPad Pro
  3. iPad Air 2

 

بهترین نرم افزار ویرایش عکس برای کاربران آی پد های اپل
بهترین نرم افزار ویرایش عکس برای کاربران آی پد های اپل

Affinity Photo در بردارنده امکانات بی نهایت، برای روتوش، ویرایش، افکت گذاری و مدیریت عکس است. از طرفی سازنده قول داده تا عملکرد نرم افزار را به گونه ای بهینه کند که بتوان با کمک مداد اپل، سریع تر ویرایش ها را روی عکس ها لحاظ کرد.

این نرم افزار فوق العاده تقریبا ۲۰ دلار هزینه دارد و از اینجا قابل دانلود و استفاده است.

 

۶- نرم افزار جالب و کاربردی عکاسی در آیفون Halide

هر چند پیش از این، در لیستی پر بار، به معرفی ۱۰ نرم افزار برتر عکاسی برای آیفون، پرداخته ایم اما خوب است که نامی هم از Halide ببریم.

اگر به دنبال یک نرم افزار جالب آیفون برای عکس برداری حرفه ای هستید، حتما Halide را تست کنید. Halide  هر چند رابط کاربری ساده ای دارد و تقریبا هر کسی می تواند با آن کار کند، اما دارای ویژگی های جذاب و پیچیده ای است که حتی در آیفون X نیز پیچیده تر می شود.

سه ویژگی اولیه و مطرح این نرم افزار به صورت زیر شناسایی شده است

  1. فوکوس قدرتمند
  2. کنترل گر های لمسی
  3. امکان مشاهده سریع تصاویر

ترکیب این سه گزینه در کنار رابط کاربری ساده به کاربر کمک می کند تا بتواند سریع ترین اقدامات برای ثبت لحظه ها داشته باشد.

نرم افزاری فوق العاده برای عکاسی حرفه ای با آیفون
نرم افزاری فوق العاده برای عکاسی حرفه ای با آیفون

از جمله ویژگی های این نرم افزار فوق العاده می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • طراحی زیبا؛ رابط کاربری جذاب بر اساس لمس و عملیات حرکتی
  • فوکوس‌دستی و قوی
  • مشخص سازی نفاط فوکوس شده برای انتخاب های بهتر و نهایی
  • کنترلهای لمسی، از نوردهی و تعادل رنگ سفید تا ISO و بسیاری دیگر
  • هیستوگرام‌های کامل برای بیشترین دسترسی
  • امکان گرفتن تصاویر با خروجی RAW و JPG با جزئیات کامل و بهترین کیفیت و بهینه ترین حجم
  • حالت کاربری اتوماتیک و دستی
  • پشتیبانی از ویجت در لاک اسکرین
  • پشتیبانی از میانبرهای تاچ سه بعدی
  • فرمت Raw بدون کامپوزیت
  • نمایش آلبومی تصاویر Raw
  • امکان تعیین فرمت‌های خروجی با گرفتن خروجی TIFF
  • پشتیبانی ارگونومیک از آیفون ۷
  • امکانات فوق العاده برای عکاسی دقیق در آیفون X

این اپلیکیشن فوق العاده عکاسی هم اکنون با قیمت حدودی ۵ دلار، از اینجا قابل دانلود است.

 

۷- نرم افزار جالب و کاربردی ایفون برای دنبال کردن جدیدترین ها با Product Hunt

Product Hunt نرم افزاری است که اگر آن را روی گوشی خود نصب کنید می توان مطمئن بود که، از آخرین دستاورد های استارتاپ ها در آن مطلع خواهید شد. استارتاپ ها معمولا داستان های جالب و دستاورد های نو و خاصی دارند که می تواند دیدگاه های شما را نسبت به دنیای مدرن تغییر دهد.

به کمک Product Hunt می توانید استارتاپ ها را ردیابی کنید و اطلاعات آن ها را بدست اورید. اما مزیت Product Hunt تنها به استارتاپ ها ختم نمی شود.

یک نرم افزار فوق العاده کاربردی برای دنبال کردن استارتاپ ها و بازی ها و کتاب های جدید در آیفون
یک نرم افزار فوق العاده کاربردی برای دنبال کردن استارتاپ ها و بازی ها و کتاب های جدید در آیفون

به کمک این برنامه آیفون می توانید کتاب های جدید، بازی های نوین و خاص، و حتی پادکست های جدید را هم دنبال کنید و از دنیای روز تکنولوژی مطلع شوید.

  1. امکان فالو کردن ادمین استارتاپ ها
  2. اطلاع از رویداد های استارتاپ ها
  3. دانلود اپلیکیشن ها

موارد یاد شده، به عنوان ویژه ترین بخش از نرم افزار Product Hunt شناخته می شود که تنها برای کاربران آی او اس طراحی شده است.

این نرم افزار رایگان است و از اینجا قابل دانلود است.

 

۸- بازی اکشن Afterpulse، در لیست جالب ترین بازی های ایفون

اولین چیزی که موجب شد نظر من به Afterpulse جلب شود گرافیک فوق العاده این بازی بود. اگر تا کنون تجربه بازی با Call of Duty و Gears of War را داشته اید، مطمئنا می توانید Afterpulse را هم به لیست برترین های خود بیفزایید. از جمله ویژگی جالب این بازی اکشن ایفون این است که اختصاصی برای آیفون ساخته شده و در حال محو کردن مرز های بازی کنسولی و موبایلی است.

بازی جذاب و اکشن Afterpulse برای تجربه بازی های کنسولی در موبایل با کمک دسته های کنسولی فیزیکی! یک تجربه عالی در آیفون
بازی جذاب و اکشن Afterpulse برای تجربه بازی های کنسولی در موبایل با کمک دسته های کنسولی فیزیکی! یک تجربه عالی در آیفون

علاقمندان به این بازی، می توانند کنترل گر فیزیکی داشته باشند و به کمک بلوتوث به آیفون خود، آن را وصل کرده و بازی را با دسته های فیزیکی مدیریت کنند.

برای دانلود بازی از آیتونز اینجا را کلیک کنید

 

۹- نرم افزار عکاسی Litely برای کاربران iOS

برای برخی از افراد سبک عکس هایی که از فیلم ها گرفته می شود، خوشایند است، اما تبدیل عکس ها به چنین سبک هایی کمی سخت است.

Litely نرم افزار کاربردی و جالبی برای آیفون و IOS است که به شما اجازه می دهد، عکس های تان را به گونه ای بسازید و ویرایش کنید که انگار از روی فیلم آن ها را کات کرده اید.

 Litely نرم افزاری فوق العاده برای آیفون، برای ثبت تصاویر با افکت های خاص
Litely نرم افزاری فوق العاده برای آیفون، برای ثبت تصاویر با افکت های خاص

لمس دو انگشتی امکانی است که به شما کمک می کند در کمترین زمان ممکن، تغییرات روی عکس را مشاهده کنید. از همه مهم تر اگر عکس خروجی نظر تان را جلب نکرد، جای نگرانی برای عکس اورجینال و اصلی نیست چرا که برنامه Litely  نسخه ای از عکس اصلی را در گالری تان حفظ می کند.

این نرم افزار هم به صورت رایگان ارائه شده و می توانید آن را هم اکنون دانلود کنید.

 

۱۰- نرم افزار Enlight برای افکت های ترکیبی طبیعت و انسانی

در معرفی اپلیکیشن ترمیم عکس و ویرایش تصویر Enlight به افکت های ترکیبی طبیعت و انسانی اشاره شد اما باید بدانید که همه چیز به این دو ختم نمی شود.

به طور کلی Enlight حاوی افکت های خاصی است که می توانید با آن متفاوت ترین تصاویر را که تا کنون دیده اید ایجاد کنید. به نظر می رسد که این نرم افزار یکی از نیازمندی های مهم افرادی است که می خواهند در اینستاگرام فوق العاده بدرخشند.

 

 

نرم افزار Enlight برای آیفون، برنامه ای برای ادیت و ویرایش عکس و تبدیل آن به چیزی که حتی باورش سخت است
نرم افزار Enlight برای آیفون، برنامه ای برای ادیت و ویرایش عکس و تبدیل آن به چیزی که حتی باورش سخت است

 

مشخصات آیفون XS max

 

اگر از امکانات فوق العاده این نرم افزار استفاده کنید، می توانید عکس ها را به چیزی تبدیل کنید که با نسخه اصلی بسیار متفاوت است و هیجان مخاطب را بر می انگیزد.

این نرم افزار تقریبا ۴ دلار برایتان آب می خورد! اما از اینجا قابل دانلود است.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
amirpouyan khoshgam

برنامه های کاربردی آیفون؛ اپلیکشن رایگان و جذاب برای iOS

Bitmoji برنامه‌ای فوق‌العاده سرگرم‌کننده برای آیفون، اندروید، آیپد و کروم است که می‌توانید از آن برای ایجاد، ویرایش و ارسال ایموجی‌های شخصی خود استفاده کنید. Bitmoji یکی از بهترین برنامه های کاربردی آیفون است که برای اولین بار در سال ۲۰۱۴ منتشر شد. Bitmoji، ویژگی‌های انتخابی زیادی را به همراه ابزارهای سفارشی‌سازی مختلف در اختیار کاربر قرار می‌دهد، تا امکان ساخت و ویرایش ایموجی‌های موردعلاقه‌ی خود را داشته باشد.

Bitmoji - بهترین برنامه های آیفون

ابزار سفارشی‌سازی Bitmoji شامل مدل و رنگ مو، ریش و سبیل و رنگ چشم و ابرو است. همینطور می‌توانید، از طیف وسیعی از حالات روحی مانند خوشحالی، ناراحتی و غیره استفاده کنید. هنگامی که ایموجی خود را ساختید، می‌توانید از آن در برنامه‌های مختلفی مانند Hangouts ،Gmail iMessage ،WhatsApp ،Facebook Messenger ،Google و Snapchat استفاده کنید. هر برنامه‌ی پیام‌رسان یا شبکه‌ی اجتماعی که از Bitmoji پشتیبانی می‌کند، آیکون کوچک Bitmoji را در پنجره‌ی چت خود دارد و شما می‌توانید از آن برای اضافه کردن ایموجی‌هایی که با Bitmoji ساخته‌اید استفاده کنید. یکی از بهترین ویژگی‌های Bitmoji، رابط کاربری آسان و طراحی بصری دلچسبی است که امکان ساخت فوق‌العاده سریع ایموجی‌ها را فراهم می‌کنند.

دانلود از اپ استور

۲. YouTube

YouTube - بهترین برنامه های آیفون

پس از اینکه اپل برنامه‌ی یوتیوب (YouTube) را از اپ استور حذف کرد، گوگل نسخه‌ی YouTube خود را منتشر کرد. برنامه‌ی YouTube، بزرگ‌ترین و پرطرفدارترین وب‌سایت بارگذاری و تماشای ویدئو در جهان، در نسخه‌ی جدید خود برای سیستم عامل iOS پیشرفت‌های زیادی داشته است. درست مانند وب‌سایت این گروه، در برنامه‌ی YouTube نیز قادر خواهید بود تا ویدئوها را بارگذاری و تماشا کنید و کانال‌های موردعلاقه‌ و لیست‌های پخش خود را دنبال کنید. کشف ویدئوهای YouTube هم با داشتن لیست عظیمی از دسته‌های مختلف، برای جست‌وجو و کشف ویدئوهای جدید عالی است. شما می‌توانید، ویدئوهای مربوط به فیلم‌ها، انیمیشن‌ها، موسیقی‌ها، مسابقات ورزشی و بسیاری از دسته‌های دیگر را به‌راحتی پیدا کنید.

دانلود از اپ استور

۳. Messenger Lite

Messenger Lite - بهترین برنامه های آیفون

پیام‌های اینترنتی یکی از آن چیزهایی هستند که از همان آغاز اینترنت تاکنون وجود داشته‌اند. Messenger Lite، یکی از بهترین برنامه های کاربردی آیفون و ازجمله برنامه‌های پیام رسانی است که در بین کاربران اینترنت از محبوبیت بسیاری برخوردار است. این برنامه نسخه‌ی بهتر و کارآمدتری نسبت به Facebook Messenger است. در این نسخه که سبک‌تر از Facebook Messenger است، بسیاری از موارد اضافی و بخش‌های غیرکاربردی همچون فیسبوک استوریز و GIFها حذف شده‌اند. به این ترتیب، بسیاری از ویژگی‌هایی که در حین اجرای برنامه باز می‌شدند و به نوعی مزاحم بودند؛ در این نسخه وجود ندارند و همین امر امکان ذخیره‌ی فضای بیشتر و استفاده از اینترنت کمتر را برای کاربر فراهم می‌کند.

در مجموع Messenger Lite برنامه‌ای است که به مراتب راحت‌تر و کارآمدتر از نسخه‌ی پیام‌رسان فیسبوک است و امکان اتصال به اینترنت‌های ضعیف را نیز دارد. همین ویژگی‌ها باعث می‌شوند که بتوان از Messenger Lite، در دستگاه‌های مختلفی استفاده کرد. به این جهت، حتی گوشی‌های قدیمی‌تر هم می‌توانند Messenger Lite را اجرا کنند.

دانلود از اپل استور

۴. Instagram

Instagram - بهترین برنامه های آیفون

اینستاگرام (Instagram) ابزاری ساده برای ثبت و به اشتراک گذاشتن لحظات است. این شبکه‌ی اجتماعی که از محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی جهان به حساب می‌آید، بیش از ۸۰۰ میلیون کاربر در سراسر جهان دارد. Instagram می‌تواند برای افراد علاقه‌مند به عکاسی و همچنین کسانی که از دیدن عکس‌های دوستان و دیگر عکس‌ها لذت می‌برند، یکی از بهترین برنامه های آیفون باشد.

دانلود از اپ استور

۵. Google Maps

Google Maps - بهترین برنامه های آیفون

وقتی که نسخه‌ی نقشه‌های اپل نتوانست خواسته‌های کاربران iOS را برآورده کند، گوگل موفق شد تا کاربران اپل را با گزینه‌های موجود خود جذب کند. این نسخه از Google Maps، مستقل از محصولات گوگل و منحصرا برای سیستم عامل اپل تقویت شده است.

Google Maps، یکی از بهترین برنامه های کاربردی آیفون است که با سال‌ها سابقه و انجام تحقیقات در مقیاس جهانی، سعی کرده است تا دقیق‌ترین نقشه‌ها و اطلاعات را در اختیار کاربران خود قرار دهد. گوگل برخی از قوی‌ترین و سریع‌ترین مراکز اطلاعاتِ جهان را مدیریت می‌کند و این امر در برنامه‌ی Google Maps، با بازیابی اطلاعات فوق‌العاده سریع، مشهود است. از این جهت، وقتی صحبت از برنامه‌های مکان‌یاب به میان می‌آید، Google Maps نخستین گزینه‌ای است که به ذهن خطور می‌کند. به‌طور کلی، برنامه‌ی Google Maps آیفون، سریع، ساده و دقیق است و کمتر کاربری است که از سرعت و دقت آن رضایت نداشته باشد.

دانلود از اپ استور

۶. Netflix

Netflix - بهترین برنامه های آیفون

اگر به‌دنبال برنامه‌ای برای تماشای فیلم و سریال در آیفون خود هستید، Netflix دقیقا همان چیزی است که به آن نیاز دارید. Netflix از اولین انتشار در پلتفرم iOS، تبدیل به یکی از برنامه‌های ضروری و نیز یکی از بهترین برنامه های آیفون شده است. این برنامه امکان استریم ویدئوهای شبکه‌ی Netflix را به کاربران خود می‌دهد که شامل مجموعه‌ی وسیعی از فیلم‌ها، سریال‌های تلویزیونی و مستندهاست.

برنامه‌ی Netflix، هدفی ساده را دنبال می‌کند؛ افرادی که دارای حساب کاربری Netflix هستند، می‌توانند فیلم‌ها، سریال‌های تلویزیونی و مستندهای موردعلاقه‌شان را روی دستگاه‌های iOS خود تماشا کنند. این برنامه نه‌تنها به کاربر امکان تماشای فصل‌های قدیمی سریال‌های تلویزیونی را می‌دهد، بلکه امکان تماشای فصل‌هایی از سریال‌های در حال پخشِ شبکه‌های تلویزیونی (البته به جز HBO) را نیز می‌دهد.

دانلود از اپ استور

۷. Spotify

Spotify - بهترین برنامه های آیفون

اسپاتیفای (Spotify) بهترین سرویس استریم موسیقی، پادکست و ویدئو در جهان و یکی از بهترین برنامه های کاربردی آیفون است. Spotify کاتالوگی شامل بیش از ۳۰ میلیون آهنگ، ویژگی‌های یک شبکه‌ی اجتماعی و ابزارهای هوشمندانه‌ی جدیدی دارد که به کاربران اجازه می‌دهد تا موسیقی را به روش‌های مختلفی گوش دهند. شما می‌توانید در Spotify، موسیقی‌ را از طریق معیارهای مختلفی مانند نام هنرمند، آلبوم، سبک، لیست پخش یا ناشر، مرور یا جست‌وجو کنید. کاربران می‌توانند لیست‌های پخش را ایجاد و ویرایش کنند و آنها را به اشتراک بگذارند.

دانلود از اپ استور

۸. iTranslate ۱۰

iTranslate 10 - بهترین برنامه های آیفون

iTranslate ۱۰ یکی از بهترین برنامه‌های ترجمه‌ی متن در اپ استور و از بهترین برنامه های کاربردی آیفون است. این برنامه در حالت آفلاین نیز امکان ترجمه‌ی متن را به هشت زبان انگلیسی، اسپانیایی، فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی، روسی، پرتغالی و چینی فراهم می‌کند. یکی از بهترین ویژگی‌های iTranslate ۱۰ امکان مکالمه‌ی صوتی است. کافی است تا پرچم زبان مورد نظرتان را انتخاب کنید و با دستگاه صحبت کنید. در عرض چند ثانیه، ترجمه‌ی گفته‌ی شما روی صفحه‌‌ی نمایش ظاهر می‌شود. همچنین امکان پخش ترجمه با صدای بلند هم وجود دارد. ویژگی مکالمه‌ی صوتی iTranslate ۱۰ بیش از ۴۰ زبان را پشتیبانی می‌کند، متأسفانه نمی‌توان از این زبان‌ها در حالت آفلاین استفاده کرد.

دانلود از اپ استور

۹. Dark Sky

Dark Sky - بهترین برنامه های آیفون

Dark Sky یک برنامه آب‌وهوایی است که به جای دادن اطلاعات معمولی پیش‌بینی آب‌وهوا به شما هشدار هم می‌دهد. پیش‌بینی آب‌وهوا به لحاظ علمی دقیق نیست، اما شما می‌توانید در برنامه‌ی Dark Sky، با وارد کردن مکان دقیق خود، از اطلاعات آب‌وهوایی نسبتا کامل این برنامه استفاده کنید.

Dark Sky نیز قادر است تا مانند برنامه‌ی Weather app اپل، آمار پیش‌بینی آب‌وهوا و همچنین پیش‌بینی‌های هفت روز آینده را به کاربران بدهد. در Dark Sky، صفحه‌ی نمایش به‌صورت پیش‌فرض دمای فعلی، شرایط آسمان و پیش‌بینی بارش در ساعات بعد را نشان می‌دهد. در این برنامه، در کنار اطلاعات اولیه، یک نمودار ساعتی به‌طور مداوم نمایش داده می‌شود که میزان بارش باران در ساعت بعد را پیش‌بینی می‌کند. همچنین با زدن روی صفحه‌ی نمایش می‌توانید سرعت و جهت باد، رطوبت، فشار هوا و میزان دید را هم مشاهده کنید.

دانلود از اپ استور

۱۰. Gmail

Gmail - بهترین برنامه های آیفون

برنامه‌ی جیمیل (Gmail) آیفون نسبت به دیگر برنامه‌های ایمیل، امکان جست‌وجوی بسیار ساده‌تر و سریع‌تری را به کاربران می‌دهد به همین دلیل در فهرست بهترین برنامه های کاربردی آیفون قرار گرفته است. گوگل از زمان انتشار Gmail برای آیفون، همواره به‌روزرسانی‌هایی را برای بهبود برنامه‌ی خود انجام داده است. ممکن است که شما با استفاده از برنامه‌ی Mail آیفون، آیپد و آیپاد تاچ از سرویس Gmail هم استفاده کنید، اما نسخه‌ی خود گوگل به‌ویژه برای جست‌وجوی پیام‌ها، تجربه‌ی کاملا بهتری است. مطمئنا بسیاری از کاربران به استفاده از برنامه‌ی Mail به عنوان برنامه‌ی اصلی ایمیل خود ادامه خواهند داد، چرا که این برنامه امکان استفاده از چندین سرویس ایمیل مختلف را به آنها می‌دهد، اما برنامه‌ی Gmail برای کسانی که حساب کاربری گوگل دارند، اولویت اول محسوب می‌شود.

دانلود از اپ استور

۱۱. Flipboard

Flipboard - بهترین برنامه های آیفون

Flipboard خبرنامه‌ای بصری و شبکه‌ای اجتماعی است که به شما اجازه می‌دهد تا اطلاعاتی را که مایل به دیدن‌شان هستید، مرتب‌سازی کنید و آنها را مانند مجله بررسی کنید. Flipboard از بهترین برنامه های کاربردی آیفون است که به کاربر امکان ساخت مجله‌های سفارشی‌سازی‌شده‌ای از منابع مختلف را می‌دهد تا بتواند همیشه موضوعات موردعلاقه‌ی خود را مرور کند و مجله‌ی خود را با دیگران به اشتراک بگذارد. همچنین در Flipboard امکان پیدا کردن مجله‌هایی که توسط دیگر کاربران ساخته شده است نیز وجود دارد. در آخرین به‌روزرسانی Flipboard، جست‌وجوی موضوعات جدید ساده‌تر شده است و با ویژگی‌هایی همچون Daily Edition، اجازه‌ی مشاهده‌ی سریع مهم‌ترین تیترها را به کاربر می‌دهد.

دانلود از اپ استور

۱۲. Pocket

Pocket - بهترین برنامه های آیفون

Pocket یکی از بهترین برنامه های کاربردی آیفون برای ذخیره‌سازی صفحات اینترنتی است. Pocket از برنامه‌های مختلف خبرخوان یا فیدخوان پشتیبانی می‌کند. شما همچنین می‌توانید شرکت‌ها و افراد را دنبال کنید تا موضوعات مرتبط به آنها، در تب‌های پیشنهادی نشان داده شود. با این حال، مفیدترین ویژگی Pocket، سیستم مرتب‌سازی آن است که مقالات و موضوعات قابل‌جست‌وجو را برچسب‌گذاری می‌کند. اگر از Pocket برای اهداف تحقیقاتی استفاده می‌کنید، این برنامه می‌تواند کمک زیادی به دنبال کردن و مرتب‌سازی موضوعات مورد نظر کند.

دانلود از اپ استور

۱۳. Twitter

Twitter - بهترین برنامه های آیفون

Twitter تعریف شبکه‌های اجتماعی را به کلی دگرگون کرد و برنامه‌ی رسمی Twitter برای iOS، امکان تجربه‌ی این تحول را برای کاربران فراهم می‌کند. شما در این برنامه تقریبا هر ابزاری را که یک کاربر توییتر به آن نیاز دارد، پیدا خواهید کرد. اگر از سایر برنامه‌های Twitter استفاده می‌کنید، متوجه خواهید شد که برنامه‌ی رسمی تجربه‌ی بهتری است. برای مثال می‌توانید بخش زیادی از حساب کاربری خود را از داخل برنامه ویرایش کنید. همچنین می‌توانید نحوه‌ی فعالیت توییتری خود را با جزئیات ببینید.

دانلود از اپ استور

۱۴. WhatsApp

WhatsApp - بهترین برنامه های آیفون

WhatsApp یک برنامه‌ی پیام‌رسان فوری است که امکان چت و چند ویژگی مفید دیگر را برای کاربران خود فراهم می‌کند. ویژگی‌های بسیار خوب WhatsApp برای ارسال پیام متنی و تصویری و قابلیت‌های دیگر آن باعث شده است که روزبه‌روز به محبوبیت این پیام‌رسان افزوده شود. گفته می‌شود که بیش از یک میلیارد نفر در بیش از ۱۸۰ کشور از WhatsApp استفاده می‌کنند. همچنین امکان ارسال صدا و فایل‌های صوتی و تصویری و استفاده از شکلک‌ها و ایموجی‌های متنوعی که در برنامه گنجانده شده است، در کنار مصرف کم اینترنت، از دیگر ویژگی‌های عالی WhatsApp هستند که آن را به یکی از بهترین برنامه های کاربردی آیفون تبدیل کرده است.

دانلود از اپ استور

۱۵. Pandora

Pandora - بهترین برنامه های آیفون

Pandora یک سرویس استریم رادیویی است که برای آیفون و آیپد در دسترس است. برای افرادی که دوست ندارند همیشه به موسیقی‌های تکراری گوش دهند و ترجیح می‌دهند که رادیوی سنتی‌ را تجربه کنند، Pandora یکی از بهترین گزینه‌هایی است که در این زمینه موجود است. Pandora متناسب با سلیقه‌ی شما موسیقی‌هایی را پیشنهاد می‌دهد که می‌توانند به موردعلاقه‌های شما تبدیل شوند. هرچه بیشتر اطلاعات بدهید، Pandora در انتخاب‌ها دقیق‌تر می‌شود. در Pandora می‌توانید ۱۰۰ ایستگاه رادیویی را براساس نام هنرمندان، آهنگ‌ها و آلبوم‌های موردعلاقه‌ی خود بسازید و در موقعیت‌های مختلف از گوش دادن به آنها لذت ببرید.

دانلود از اپ استور

۱۶. Waze

Waze - بهترین برنامه های آیفون

Waze برنامه‌ی موقعیت‌یابی و ناوبری اجتماعی است که اطلاعات ترافیکی و هشدارهای جاده‌ای را در زمان واقعی در اختیارتان قرار می‌دهد. از آنجا که Waze رایگان، دقیق و دارای ویژگی‌های عالی است، یکی از بهترین برنامه های کاربردی آیفون در زمینه‌ی موقعیت‌یابی است. البته سعی نکنید که از Waze به عنوان جایگزین کامل Google Maps استفاده کنید. چرا که Waze عمدتا برای استفاده در حین رانندگی طراحی شده است و هیچ راهی برای عبور و مرور یا پیاده‌روی در آن تعریف نشده است.

چیزی که باعث می‌شود Waze چنین برنامه‌ی قدرتمندی باشد، داشتن پایگاه داده‌‌ای غنی است که به‌طور مداوم به‌روزرسانی می‌شود. میلیون‌ها کاربر Waze که به‌طور فعال اطلاعات نقاط بی‌شماری را به اشتراک می‌گذارند، نقشه‌های دقیقی را ایجاد می‌کنند. برنامه‌ی Waze، تمام این اطلاعات را به داده‌های ترافیکی قابل‌استفاده‌‌ای تبدیل می‌کند که روی صفحه‌ی نمایش شما نشان داده می‌شوند. واضح است که در چنین برنامه‌هایی، اولویت با اطلاعات دقیق مکانی است اما ویژگی برتر Waze، اطلاعات ترافیکی فوق‌العاده‌ی آن است. اگر Waze می‌گوید که ترافیکی در جاده‌ای خاص وجود دارد، به احتمال زیاد باید مسیر خود را تغییر دهید!

Waze در حین رانندگی، از طریق پاپ آپ‌ها شما را به‌طور پیوسته در جریان سوانح و حوادث مختلفِ جاده‌‌ای که در پیش‌‌رو دارید، قرار می‌دهد. اطلاعات دقیق مربوط به ترافیک، تصادفات و حضور پلیس و دوربین‌های ترافیک از دیگر ویژگی‌های عالی Waze است که این برنامه را بی‌رقیب ساخته است.

دانلود از اپ استور

۱۷. Bumpers

Bumpers - بهترین برنامه های آیفون

اگر تاکنون ضبط کردن پادکست را چه در خانه، چه در استودیو یا با گوشی همراه امتحان کرده باشید، به‌خوبی می‌دانید که چنین کاری چقدر دشوار است. فرآیند کار، از نوشتن متن تا ضبط و اضافه کردن موسیقی و افکت‌های مختلف به‌تنهایی می‌تواند کار بسیار طاقت‌فرسایی باشد. Bumpers یکی از بهترین برنامه های کاربردی آیفون است که امکان ضبط پادکست را بدون هیچگونه سخت‌افزار اضافه‌ای برای شما فراهم می‌کند و رابط کاربری منحصربه‌فرد Bumpers ویرایش را به کاری ساده تبدیل می‌نماید. بنابراین شما می‌توانید کار خود را در عرض چند دقیقه تکمیل کنید.

البته به یاد داشته باشید که Bumper فایل‌های صوتی را برای سرویس‌های پادکست‌ تولید نمی‌کند، بلکه اپیزودهای ساخته‌شده را به پلتفرم خود که کاربران آن رو به افزایش هستند، منتقل می‌کند. شما می‌توانید، لینک‌های مربوط به پادکست‌تان را به اشتراک بگذارید یا آن را در صفحات وب جاسازی کنید. بنابراین اگر به‌طور معمول درمورد تحویل پادکست‌های خود نگران هستید؛ Bumpers ابزاری عالی برای سرعت بخشیدن به کار شماست.

دانلود از اپ استور

۱۸. WatchESPN

WatchESPN - بهترین برنامه های آیفون

ESPN غول شبکه‌های ورزشی، روند اخیر خود را حفظ کرده است تا شما بتوانید همیشه و در همه جا به تماشای برنامه‌های ورزشی موردعلاقه‌ی خود بپردازید. با WatchESPN به‌راحتی می‌توانید وارد برنامه شوید و به تماشای برنامه‌های ورزشی مورد‌علاقه‌تان بپردازید.

دانلود از اپ استور

۱۹. Goodreads

Goodreads - بهترین برنامه های آیفون

Goodreads، یک شبکه اجتماعی برای دوستداران کتاب است که بیش از ۱۶ میلیون کاربر و ۲۹۴ میلیون کتاب دارد. در Goodreads می‌توانید، کتاب‌هایی را که خوانده‌اید جست‌وجو کنید، به آنها امتیاز دهید یا آنها را به دیگران توصیه کنید. شما با Goodreads می‌توانید هزاران نقد و بررسی کتاب را بخوانید، نقدها و بررسی‌های خودتان را به کتاب‌ها اضافه کنید و با ساخت قفسه‌ی کتاب مجازی، کتاب‌های موردعلاقه‌ی خود را مرور کنید.

دانلود از اپ استور

۲۰. CamScanner

CamScanner - بهترین برنامه های آیفون

CamScanner یکی از بهترین برنامه های آیفون برای اسکن و به اشتراک‌گذاری اسناد است. در سال ۲۰۱۳، CamScanner در بین ۵۰ برنامه‌ی برتر آیفون قرار داشت و در سال ۲۰۱۴ هم بهترین برنامه از لحاظ امتیاز در اپ استور شد. برای اسکن یک سند، تمام کاری که باید انجام دهید این است که از طریق برنامه عکس بگیرید. عکس‌هایی که با CamScanner می‌گیرید، در قالب JPEG یا PDF ذخیره می‌شوند. شما به‌راحتی می‌توانید فایل‌های ذخیره‌شده را از طریق ایمیل، شبکه‌های اجتماعی، سرورهای ابری و حتی از طریق ساخت لینک با همکاران یا دوستان‌تان به اشتراک بگذارید.

دانلود از اپ استور

۲۱. Dropbox

Dropbox - بهترین برنامه های آیفون

دراپ باکس (Dropbox) یکی از شناخته‌شده‌ترین برنامه‌ها در زمینه‌ی همگام‌سازی و به اشتراک‌گذاری فایل‌ها در وب است. برای بسیاری از کاربران کامپیوتر، Dropbox مترادف با همگام‌سازی و به اشتراک‌گذاری است. Dropbox ابزاری عالی برای ایجاد دسترسی به فایل‌های مختلفی از قبیل موسیقی، ویدئو و دیگر فایل‌ها، برای خود و همکاران‌تان است. برنامه‌ی آیفون Dropbox به شما کمک می‌کند تا فایل‌های بزرگ را تقریبا از هر نقطه‌ای به اشتراک بگذارید و عکس‌های آیفون خود را به‌صورت خودکار در این سرویس بارگذاری کنید. همچنین Dropbox از شمار زیادی از برنامه‌ها و سرویس‌های دیگر پشتیبانی می‌کند.

دانلود از اپ استور

۲۲. AnyDo

AnyDo - بهترین برنامه های آیفون

AnyDo برنامه‌‌ای مفید با طراحی زیباست. ویژگی برجسته‌ی این برنامه، AnyDo Moment است که شما را تشویق می‌کند تا لیست کارهای روزانه‌ی خود را قبل از انجام آنها بررسی کنید. این روزها، داشتن برنامه‌ای برای کارهایی که می‌خواهید انجام دهید، از ضروریات است. با AnyDo هر کجا باشید، قادر به دیدن آنچه باید انجام دهید و دریافت یادآوری‌های مناسب این کارها خواهید بود. AnyDo با توجه به رابط کاربری خیره‌کننده و ویژگی‌های خوبی مانند AnyDo Moment، از بهترین برنامه های آیفون در این زمینه است و می‌تواند برنامه‌ای کاربردی برای اکثر کاربران آیفون باشد.

دانلود از اپ استور

۲۳. LastPass

LastPass - بهترین برنامه های آیفون

LastPass بزرگ‌ترین نام در مدیریت رمز عبور است. البته رقبای دیگری هم در این زمینه وجود دارند، اما هنوز هم انتخاب LastPass به عنوان بهترین برنامه‌ی مدیریت رمز عبور، کاری بس آسان است.

LastPass ویژگی‌های عالی مختلفی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. کاربران LastPass امکان داشتن رمزهای نامحدود، سازنده‌ی رمز عبور، ذخیره‌ساز امن یادداشت و به اشتراک‌گذاری گام‌به‌گام دارند. LastPass اطلاعات مربوط به رمزهای عبور را از ده‌ها مرورگر و سرویس مختلف دریافت می‌کند و به شما این امکان را می‌دهد که نگران فراموش کردن رمز عبورتان نباشید.

دانلود از اپ استور

۲۴. Google Translate

Google Translate - بهترین برنامه های آیفون

از Google Translate همواره به عنوان مترادفی برای مترجم آنلاین یاد می‌شود. البته نسخه‌ی آیفون برنامه‌ی Google Translate تفاوت زیادی با نسخه‌ی تحت وب آن دارد. برنامه‌ی Google Translate علاوه‌بر امکان ترجمه‌ی چندین زبان از طریق متن یا صدا، می‌تواند نوشته‌ها (چاپی یا دست‌خط)، علائم و تابلوهای مختلفی را که از آنها عکس می‌گیرید، ترجمه کند و در صورت دانلود زبان‌های مورد نظر، امکان ترجمه‌ی آفلاین را برای کاربران خود فراهم می‌کند.

دانلود از اپ استور

۲۵. Enlight

Enlight - بهترین برنامه های آیفون

Enlight یک برنامه‌ی ویرایش عکس با ویژگی‌های عالی است. Enlight از ابزارهای ساده و امکانات خلاقانه‌ای شبیه به فتوشاپ برای ویرایش عکس‌های خود استفاده می‌کند. Enlight برای کاربران خود کنترل کاملی روی رنگ‌ها و جزئیات تصویر فراهم می‌کند. شما با Enlight می‌توانید از ترکیب‌ها و افکت‌های مختلفی استفاده کنید، حاشیه و جلوه‌های ویژه‌‌ی جالبی به عکس‌های خود اضافه کنید و با استفاده از ابزارهای کاهش نویز و ابزارهای ویرایشی قوی، عکس‌های با کیفیتی را در شبکه‌های اجتماعی مختلف با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

دانلود از اپ استور

۲۶. ۱Blocker

1Blocker - بهترین برنامه های آیفون

۱Blocker، برنامه‌ای کاملا قابل‌سفارشی‌سازی است؛ که شما می‌توانید با انجام تنظیمات مختلفی امکان مسدود کردن تبلیغات، کوکی‌ها، نظرات وب‌سایت‌ها، ویجت‌های شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر و فیسبوک و غیره را داشته باشید. علاوه‌بر این، شما می‌توانید سایت‌های موردعلاقه‌ی خود را به لیست سفید اضافه کنید و وب‌سایت‌های خاصی را از دسترس خارج کنید.

دانلود از اپ استور

۲۷. VLC Media Player

VLC Media Player - بهترین برنامه های آیفون

VLC Media Player یکی از بهترین برنامه های آیفون برای پخش ویدئو با هر فرمتی است. VLC Media Player به کاربر امکان تماشای ویدئوهایی با هر فرمت را به‌صورت مستقیم یا با استفاده از سرویس‌های استریم و ابری می‌دهد. VLC Media Player با دسترسی به کتابخانه‌ی رسانه‌ای شما و همچنین اتصال به Dropbox یا Google Drive، فایل‌های ویدئویی شما را به‌راحتی پخش می‌کند.

دانلود از اپ استور

۲۸. Skype

Skype - بهترین برنامه های آیفون

Skype نه‌تنها چیزی بیش از بهترین برنامه‌ی تماس‌ ویدئویی است، بلکه در صدر کامل‌ترین بسته‌های ارتباطی موجود هم قرار دارد. گرچه Skype به عنوان شبکه‌ی ارتباطات تلفنی کاربر به کاربر شناخته می‌شود، اما امکان انجام تماس‌های صوتی را به شماره‌ی تلفن‌های معمولی (در ایران غیرفعال)، تماس‌های گروهی، ارسال ویدئوی گروهی، پیام‌های صوتی، گفت‌وگو با متن یا مبادله‌ی فایل، پیام کوتاه و اشتراک‌گذاری تصاویر را فراهم می‌کند. Skype برای هر پلتفرم قابل‌تصور و در دسترس موجود است، شاید این مورد بتواند توضیح خوبی برای محبوبیت زیاد Skype باشد.

دانلود از اپ استور

۲۹. Shazam

Shazam - بهترین برنامه های آیفون

Shazam، یکی از اولین برنامه‌های iOS بود که می‌توانست با گوش دادن به موسیقی و سایر رسانه‌های اطراف شما، آنها را تشخیص دهد و سپس آهنگ مورد نظر را با گزینه‌هایی مختلفی به شما نشان دهد. Shazam، حتی با گذشت مدت‌ها، هنوز هم یکی از بهترین‌ برنامه‌ها در این زمینه است. زمانی که Shazam به بازار عرضه شد، راه ساده‌ای ایجاد کرد تا به دوستان خود نشان دهید که با گوشی‌های هوشمند چه کارهایی می‌توان انجام داد! اما از آن زمان اطلاعات زیادی درمورد آهنگ‌ها و رسانه‌های دیگر به Shazam اضافه شده است که به بهبود این برنامه کمک کرده است.

ویژگی اصلی Shazam تشخیص آهنگی است که از میکروفون دریافت می‌کند. هنگامی که اطلاعاتی درمورد آهنگی که می‌شنوید ندارید، می‌توانید با زدن روی دکمه‌ی Shazam، اطلاعات کاملی را درمورد نام آهنگ، نام هنرمند، نام آلبوم و حتی اطلاعات خرید و موارد دیگر به دست بیاورید.

دانلود از اپ استور

۳۰. Overcast

Overcast - بهترین برنامه های آیفون

Overcast یک برنامه‌ی پادکست ساده است که روی تمام دستگاه‌های iOS قابل‌‌اجراست. رابط کاربری ساده‌ی آن برای افرادی که برنامه‌های ساده را دوست دارند، مناسب است. اما به جز این، ویژگی‌های مفید زیادی در برنامه‌ی Overcast وجود دارند که باعث می‌شوند، گوش دادن به پادکست‌ها به تجربه‌ای لذت‌بخش تبدیل شود. برخی از این ویژگی‌ها شامل امکان ساخت لیست پخش هوشمند با اولویت‌بندی پادکست‌ها، قابلیت کاهش حجم پادکست‌ها و همچنین جست‌وجوی پیشرفته برای ساخت یک کتابخانه‌ی بزرگ پادکست است.

دانلود از اپ استور

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
amirpouyan khoshgam

بهترین گوشی های سال 2019 از نظر دوربین

و

بهترین گوشی های سال 2019 از نظر دوربین

1. شیائومی می نوت 10 (Xiaomi Mi Note 10)

بهترین گوشی های سال 2019

قیمت: 599 دلار برای نسخه 6/128 گیگ

قیمت احتمالی پس از ورود به بازار ایران: حدود 8 میلیون و 800 هزار تومان

شیائومی می نوت 10 دارای ساختار دوربین شگفت‌انگیزی است و می‌توان آن را دارنده منعطف‌ترین و متنوع‌ترین دوربین‌ها تاکنون دانست. سنسور اصلی دوربین این گوشی یک سنسور 108 مگاپیکسلی ساخت سامسونگ است که همین مورد می‌تواند به اندازه کافی ما را هیجان‌زده کند. ثبت عکس‌های 27 مگاپیکسلی در روز و شب با عمق میدانی مناسب جدا از حالت پرتره شما را شگفت‌زده می‌کند. این تمام ماجرا نیست. می نوت 10 اولین گوشی هوشمندی است که دو دوربین تله فوتو با زوم اپتیکال 2 و 5 برابری دارد. دوربین فوق عریض یا اولترا واید گوشی نیز از فوکوس خودکار بهره می‌برد. همچنین یک حسگر تشخیص عمق میدان اضافی برای عکس‌های پرتره نیز وجود دارد که 2 مگاپیکسلی است، اما باز هم مفید و کافی به نظر می‌رسد.

توجه داشته باشید که جذابیت دوربین شیائومی می نوت 10 بیشتر مربوط به حالت عکس‌برداری است و قابلیت فیلمبرداری آن نمی‌تواند شما را هیجان‌زده کند. فیلمبرداری گوشی در حالت‌ها و رزولوشن‌های مختلف نقص‌هایی را نشان می‌دهد. همچنین ما انتظار داشتیم که دوربین سلفی هم دارای فوکوس خودکار باشد که متاسفانه این طور نیست. چیپست میان رده گوشی هم اگرچه خوب عمل می‌کند، اما در هنگام پردازش عکس‌های دوربین 108 مگاپیکسل ممکن است ضعف‌هایی را نشان دهد.

مزایا

  • دارای 5 دوربین اصلی در پشت شامل دو لنز تله فوتو
  • دوربین اصلی با بالاترین رزولوشن موجود در بازار
  •  فوکوس خودکار در دوربین اولترا واید یا فوق عریض
  • بیشترین تعداد دوربین‌ها با قیمت مناسب

معایب

  • تراشه میان رده (که البته باز هم قدرتمند است)
  • قابلیت فیلمبرداری نه چندان تاثیرگذار
  • نبود فوکوس خودکار در دوربین سلفی

2. سامسونگ گلکسی نوت 10 (Samsung Galaxy Note 10)

بهترین گوشی های سال 2019

قیمت: 10 تا 11 میلیون تومان

سامسونگ گلکسی نوت 10 و برادر بزرگتر و گران‌قیمت‌ترش یعنی گلکسی نوت 10 پلاس به ساختار دوربین کلاسیکی با یک دوربین واید، یک دوربین فوق عریض و یک دوربین تله فوتو مجهز هستند. آنچه که می‌توانیم در مورد این گوشی شکایت کنیم این است که حداکثر زوم اپتیکال 2 برابری را ارائه می‌کند و دوربین فوق عریض فاقد فوکوس خودکار است.

اگر به مزایای دوربین گلکسی نوت 10 بخواهیم نگاه کنیم، این گوشی یکی از معدود گوشی‌های بازار است که دوربین اصلی آن از دیافراگم متغیر بهره می‌برد که موجب ثبت عکس‌های بسیار بهتری در نور روز می‌شود و در تاریکی شب نیز نور زیادی را به لنز وارد می‌کند. دوربین این گوشی از الگوریتم HDR بسیار پیشرفته‌ای نیز برخوردار است که به ثبت عکس‌های بسیار جالب با محدوده دینامیکی مختلف کمک می‌کند. همچنین گوشی به شما اجازه می‌دهد بعد از ثبت تصویر، آن را به دقت ویرایش کنید و قلم S Pen هم ویژگی‌های جذابی را در اختیار شما قرار می‌دهد.

مزایا

  • تنها گزینه موجود در لیست که دارای دیافراگم متغیر در دوربین اصلی است
  • دارنده پیشرفته‌ترین حالت HDR خودکار
  • فوکوس خودکار در دوربین سلفی

معایب

  • حداکثر زوم اپتیکال 2 برابری
  • نبود فوکوس خودکار در دوربین فوق عریض یا اولترا واید
  • گران‌قیمت

3. اپل آیفون 11 پرو (Apple iPhone 11 Pro)

بهترین گوشی های سال 2019

قیمت: 13 تا 21 میلیون تومان

آیفون 11 پرو بهترین انتخاب ما برای فیلمبرداری است، چرا که در انواع فریم‌ها با سه دوربین خود می‌تواند حالت‌های فیلمبرداری متنوعی داشته باشد. همچنین این گوشی دارای یکی از بهترین سیستم‌های لرزش‌گیر و تثبیت کننده ویدیو است. ویدیوها می‌توانند از اچ دی آر هوشمند اپل که از محدوده‌ پویای بسیار خوبی بهره می‌برد، برخوردار باشند. ویژگی دیپ فیوژن نیز با قدرت محاسباتی خود در آی او اس 13.2، تصاویری با بیشترین وضوح و کمترین نویز را به ارمغان می‌آورد.

متاسفانه تولید رنگی در دوربین این گوشی چندان ما را هیجان زده نمی‌کند. همچنین اپل خیلی روی دوربین سلفی و دوربین فوق عریض تمرکز نکرده و حداکثر بزرگنمایی اپتیکال 2 برابری وجود دارد، در حالی که بسیاری از رقیبان بزرگ‌نمایی بیشتری را ارائه می‌دهند. با این حال آیفون 11 پرو مثل همه مدل‌های قبلی آیفون، یکی از بهترین دوربین‌ها را ارائه می‌دهد.

مزایا

  • یکی از پیشرفته‌ترین حالت‌های HDR خودکار
  • دارای بهترین حالت فیلمبرداری در بازار

معایب

  • بسیار گران‌قیمت
  • تولید رنگی تا حدودی کسل کننده
  • حداکثر بزرگنمایی 2 برابری
  • نبود فوکوس خودکار در دوربین سلفی
  • نبود فوکوس خودکار در دوربین فوق عریض

4. وان پلاس 7 تی پرو (OnePlus 7T Pro)

بهترین گوشی های سال 2019

قیمت: 8.5 تا 9 میلیون تومان

دوربین وان پلاس 7 تی پرو یک مزیت بزرگ نسبت به دو نام بزرگ یعنی گلکسی نوت 10 و آیفون 11 پرو دارد و آن وجود دوربین تله با زوم اپتیکال 3 برابری است. همچنین دوربین اولترا واید یا فوق عریض این گوشی از فوکوس خودکار بهره می‌برد. متاسفانه فوکوس خودکار در دوربین سلفی وجود ندارد که شاید دلیل آن وجود یک ماژول دوربین سلفی پاپ آپ بسیار باریک است که باعث می‌شود صفحه نمایش بی نظیر و بدون حاشیه‌ای داشته باشیم.

مزایا

  • دوربین تله با زوم 3 برابری
  • حالت فوکوس خودکار در دوربین فوق عریض

معایب

  • نبود فوکوس خودکار در دوربین سلفی

5. هواوی پی 30 پرو (Huawei P30 Pro)

بهترین گوشی های سال 2019

قیمت: از 8 تا 13.5 میلیون تومان

هواوی پی 30 پرو در بهار امسال معرفی شد، اما هنوز هم یکی از بهترین دوربین‌های سال 2019 را دارد. دوربین پریسکوپی با زوم اپتیکال 5 برابری، تقریبا بهترین بزرگنمایی را در بین گوشی‌های دیگر ارائه می‌دهد. فوکوس خودکار در دوربین فوق عریض یا اولترا واید نیز وجود دارد. پی 30 پرو مثل بیشتر گوشی‌های هواوی، حالت فیلمبرداری خوبی در مقایسه با رقبا ندارد و خبری از فوکوس خودکار هم در دوربین سلفی نیست. مهم‌تر از همه این که به دلیل اختلافات تجاری بین آمریکا و چین، دسترسی هواوی به خدمات گوگل محدود شده و به همین دلیل هواوی پی 30 پرو آینده نرم افزاری نامشخصی دارد.

مزایا

  • دوربین پریسکوپی با زوم 5 برابری اپتیکال
  • فوکوس خودکار در دوربین فوق عریض

معایب

  • آینده نرم افزاری گوشی به دلیل تحریم گوگل نامشخص است
  • فوکوس خودکار در دوربین سلفی وجود ندارد
  • حالت فیلمبرداری چندان رقابتی نیست

6. هواوی میت 30 پرو (Huawei Mate 30 Pro)

بهترین گوشی های سال 2019

قیمت احتمالی پس از ورود به بازار ایران: 13.5 میلیون تومان برای نسخه 8/128 گیگ و 14.6 میلیون تومان برای نسخه 8/256 گیگ

اگر بخواهیم یکی از گوشی های هواوی را به خاطر دوربینش انتخاب کنیم، قطعا انتخاب ما هواوی میت 30 پرو خواهد بود. البته زوم اپتیکال 3 برابری لنز تله فوتوی میت 30 پرو به اندازه زوم اپتیکال 5 برابری پی 30 پرو نیست. میت 30 پرو با یک لنز فوق عریض بسیار عالی به همراه یک سنسور بزرگ و فوکوس خودکار عرضه می‌شود. پرتره‌های سلفی گوشی نیز به لطف وجود یک سنسور ToF در جلو، فوق‌العاده است. یکی از مشکلات بزرگی که با هواوی میت 30 پرو داریم، نبود خدمات گوگل پلی در آن است که این موضوع باعث می‌شود کاربران غربی از این گوشی دلسرد شوند.

مزایا

  • دوربین تله با زوم اپتیکال 3 برابری
  • سنسور بزرگ و وجود فوکوس خودکار در دوربین فوق عریض
  • عکس‌های سلفی فوق‌العاده به لطف ماژول ToF در دوربین جلو

معایب

  • نبود خدمات گوگل پلی
  • نبود فوکوس خودکار در دوربین سلفی
  • حالت فیلمبرداری چندان دلخواه نیست

7. گوگل پیکسل 4 ایکس ال (Google Pixel 4 XL)

بهترین گوشی های سال 2019

قیمت احتمالی پس از ورود به بازار ایران: 10 میلیون و 300 هزار تومان برای نسخه 6/64 گیگ و 11 میلیون و 700 هزار تومان برای نسخه 6/128 گیگ

دوربین گوشی های گوگل پیکسل معمولا جزو بهترین دوربین‌ها در میان گوشی های هوشمند است، اما گوگل پیکسل امسال یعنی پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس ال افت کرده و نسبت به رقبا جا مانده است. دوربین فوق عریض در این گوشی وجود ندارد و لنز تله فوتو نیز حداکثر زوم دو برابری را ارائه می‌دهد که از رقبا کمتر است. با این حال هنوز هم کیفیت عکس‌ها به خصوص در روشنایی روز عالی است.

مزایا

  • کیفیت عکس‌ها هنوز در حد یک گوشی گوگل پیکسل است

معایب

  • حداکثر زوم 2 برابری در دوربین تله فوتو
  • نداشتن دوربین فوق عریض
  • نبود فوکوس خودکار در دوربین سلفی
  • گران‌قیمت
  • مشکلات پردازشی

8. اوپو رینو 2 (Oppo Reno 2)

بهترین گوشی های سال 2019

قیمت احتمالی پس از ورود به بازار ایران: حدود 9 میلیون تومان برای نسخه 8/256 گیگ و 8 میلیون و 100 هزار تومان برای نسخه 8/128 گیگ

گوشی چینی اوپو رینو 2 پکیج کاملی از دوربین را ارائه می‌دهد. البته متاسفانه این گوشی فقط در برخی از بازارهای جهانی موجود است. این گوشی دارای یک ساختار دوربین سه گانه کلاسیک شامل دوربین واید، دوربین فوق عریض و لنز تله فوتو با زوم اپتیکال دو برابری است که به همراه آنها یک حسگر تشخیص عمق میدان نیز وجود دارد.

اوپو رینو 2 زیباترین تصاویری که از یک گوشی میان رده دیده‌ایم را برای ما به دست می‌آورد و قابلیت فوکوس خودکار نیز در دوربین فوق عریض آن وجود دارد. دوربین سلفی پاپ آپ این گوشی، عکس‌های سلفی عالی را تهیه می‌کند، اما متاسفانه فوکوس خودکار ندارد.

مزایا

  • وجود یک حسگر تشخیص عمق میدان در کنار ساختار دوربین سه گانه همیشگی
  •  دوربین سلفی عالی و جذاب شبیه به بال کوسه
  • وجود فوکوس خودکار در دوربین فوق عریض
  • قیمت پایین‌تر نسبت به رقبا

معایب

  • در همه بازارهای جهان در دسترس نیست
  • چیپست میان رده (که البته باز هم قدرتمند است)
  • لرزش‌گیر در حالت فیلمبرداری عالی نیست
  • حداکثر زوم 2 برابری اپتیکال
  • نبود فوکوس خودکار در دوربین سلفی
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
amirpouyan khoshgam